V Ujčově začala sezona přestřelkou


Branky


1

V Ujčově se střetli minulý rok druhé Hamry B a třetí Ujčov. Domácí potvrdili, že umí na Kladiváře zahrát a opět je porazili. Po výhrách v minulé sezóně 2:1 a 4:2 si s nimi poradili již potřetí v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil o branku Ujčovu

Nedělní fotbal v Ujčově byl v ohrožení.Hlavní rozhodčí Smejkal se nedostavil a dlouho nebylo jisté, jestli se o body bude vůbec hrát. Nakonec se do starých dobrých časů vrátil matador a rozhodcovský guru Franta Mareš a utkání mohlo začít. Domácí soupeře od prvních minut dostali do úzkých a výsledek na sebe dlouho nenechal čekat. Kanonýr Jirka Hanák převzal na útočné půlce balon a donesl ho až do sítě 10. minuta - 1:0. Ujčov nepolevil a úvodní část prvního poločasu patřil jemu. V 27. minutě po ostrém souboji na půli hřiště vyhrál míč rychlonohý Kuba Sedler a z velkého úhlu prostřelil brankáře hostů podruhé -  2:0. Ujčov se uklidnil asi až moc a hosté se brankově prosadili. V 33. minutě hostující hráč Miloš Smejkal obešel vše co mu stálo v cestě a obstřelil brankáře Bureše - 2:1. Hosté se chopili žezla a Ujčov do konce poločasu tahal za kratší konec.Branku však nikdo ze soků do půle nevstřelil. 

Kanonáda ve druhé půli

Do druhé půle vyběhly oba teamy v plné síle a odhodlání. Nicméně nejkrásnější akci zápasu rozehrál Míša Dvořáček, který svým milimetrovým pasem vybídl Přemka Rybu, jeho projektil hostující brankář vyrazil přímo k nohám kanonýra Jirka Hanáka a ten se nemýlil - 3:1.Během několika vteřin se dostalo i na domácího hrdinu Přemka Rybu. Jeho utěšená střela 58. minuta - 4:1. A jako přes kopírák z první půle. Ujčov spokojeně dohrával a Hamry začaly bušit. Po centrovaném míči do vápna domácí obrana vedená jinak velice dobře hrajícím stoperem Kubou Štouračem selhala a hosté zkorigovali Františkem Chlubnou - 4:2. Utkání nabralo na obrovských otáčkách a střelci se činili. První, kdo byl na řadě byli hosté. Ujčov zůstal pasivní a hosté trestali, krásný centr útočník Hamrů Jiří Kolarik v 78. minutě přetavil v korigující branku - 4:3. Po rozehrání zase zabral Ujčov a domací snajpr Jirka Hanák zkompletoval hattrick 79. minuta -  5:3. Z protiútoku hráči Hamrů opět dali kontaktní branku Alešem Zátopkem a v ten okamžik byli diváci ve varu 81. minuta -  5:4. Ujčov opět zvýšil otáčky a náhradník Kuba Hlaváček proběhl až do vápna, kde byl podražen a pískala se penalta - 6:4  Míša Dvořáček 83. minuta. Zbytek zápasu proběhl v poklidném tempu a diváci mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího, borce z Ujčova ocenit dlouhým potleskem.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání nezačalo standartně, sudí Franta Mareš, který byl povolán a hosté ho po celý zápas nenechali vydechnout předvedl nestranný výkon. Zápas jsme zvládli vítězně, kvalita a efektivita nás zdobí již delší čas, fyzička však ne. Důležité tři body však kalí ztráta ženicha Jirky Mareše, který po svatebním veselí nezaviněně otočil koleno a podzim je pro něj uzavřen. Klukům děkuji.

FC Hamry nad Sázavou B
Miroslav Vostrejš: Zápas, ve kterém domácí trestali hrubky v naší obraně. Klíčový moment utkání přišel po našem gólu, kterým jsme snížili na 4:3. Místo toho, aby jsme domácí dostali pod tlak a srovnali, tak ihned po rozehrávce nám soupeř odskočil opět o dvě branky. Musíme toto nepovedené vystoupení hodit za hlavu, a napravit reputaci příští týden.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [6.0] - J. Nedoma [-] , J. Mareš [-] , Z. Mitáš [-] , J. Štourač [-] - M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , P. Ryba [-] (85. O. Jančík [-] ) , J. Sedler [-] (69. J. Hlaváček [-] ) - P. Mitáš [-] , J. Hanák [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [1.0] - J. Sláma [-] , M. Petrik [-] , Š. Vrša [-] - M. Srnský [-] , M. Černý [-] , J. Kolarik [-] , D. Hrstka [-] (46. F. Chlubna [-] ) - M. Gregar [-] , M. Smejkal [-] - V. Kříž [-] (60. A. Zátopek [-] )

ŽK: 34. J. Sláma , 49. V. Kříž , 62. M. Petrik .
Hráči zápasu: J. Hanák .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 8. 2016 09:36
:)