Křižanov vstřelil doma po druhé v řadě čtyři branky


Branky


2. F. Trnka , 43. T. Novotný (p.) , 56. F. Trnka , 71. M. Petr (p.) - 63. O. Zajíček
0

Křižanov po třetí po sobě vyhrál v domácím prostředí, tentokrát si poradil s druhými Počítkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil dvě branky

Dnes se střetly dvě mužstva, jenž měla co napravovat z minulého víkendu. Počítky prohrály doma ve šlágru kola s Bohdalovem 0:4 a Křižanov si odvezl prohru 5:0 z Bobrové. Pro domácí bylo složité skládání sestavy, protože ve stejný čas sehrála jejich rezerva utkání v Pohledci. Domací lodivod J. Milota povolal do základní sestavy již nehrajícího L. Němce a na lavičku usedl v průběhu hry jediný náhradník.

 

Křižanov chtěl hrát odzadu, ze zabezpečené obrany a vyčkávat, co vymyslí soupeř.  Netrvalo však dlouho a domácí svého soka překvapili již z první rychlé akce. Na lajně si vyměnil míč se spoluhráči F. Lukášek a díky své rychlosti postupoval do vápna, zde přesnou přihrávkou vybídl ke skórování F. Trnku, který neměl problém se zakončením – 1:0.

 

Na balónu se snažili být hosté, kteří se ještě před utkáním vyhřívali na druhém místě celkové tabulky. Více nabídek ke skórování však měl opět Křižanov, jenž řešil dobře rychlé přechody přes obranu Počítek. Skóre mohl navýšit opět F. Trnka, ale při pokusu obhodit si D. Šobeje nebyl úspěšný.

 

Domácí hráči se snažili i zakončovat ze střední vzdálenosti, ale buď jejich střely nemířily mezi tři tyče, nebo si s nimi poradil D. Šobej.

 

Ve 43. minutě se snažil ve vápně uvolnit domácí kapitán M. Petr, ale zastavil jej až nedovolený zákrok bránícího hráče. K penaltě se postavil T. Novotný a i když D. Šobej vystihl směr na přesně umístěnou střelu k tyči, neměl již nárok. Ihned po rozehrávce uloupil míč hráčům Počítek J. Stupka, ale své sólo zakončil jen střelou nad břevno. Do kabin odcházel tak s dvougólovým náskokem Křižanov.

Druhý poločas byl úspěšnější opět Křižanov

Počítky chtěly určitě s utkáním ještě zahýbat, ale ani v dalším pokračování utkání si nemohly přijít na pozornou obranu v čele s navrátilcem T. Novotným.  

 

Po deseti minutách druhé půle se ve vápně skvěle uvolnil F.Trnka, když poté skóroval z malého vápna. Přiblížil svůj tým k dalším důležitým třem bodům.

 

Zanedlouho však vyrobil hrubku stoper T. Novotný a Počítky lehce vyřešily situaci dva na samotného brankáře. Do statistik střelců se zapsal O. Zajíček. Domácí lehce znervózněli a do slibné příležitosti se dostal po centru hlavičkující R. Halámka. P. Bajer byl však dobře postaven a poradil si.

 

V 71. minutě se snažil ve vápně obtočit kolem svého soupeře L. Němec. Byl však podražen a Křižanov dostal nabídku druhého pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil M. Petr. Od té chvíle se hrálo nahoru dolů. Obě obrany se však již nedopustily dalších chyb a všechny slibné brejkové situace zůstaly na každé straně nezakončeny. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Do dnešního utkání jsme řešili hlavně nominaci hráčů. Jelikož jsme hráli s Béčkem současně a oběma nám dohromady vypadlo skoro deset hráčů. Chtěli jsme utkání sehrát poctivě od obrany a vyrážet do rychlých brejků. To se nám podařilo a kluci si s přibývajícími góly více věřili a vycházely nám pěkné kombinace. Zasloužené vítězství, ale hlavně poctivý výkon a přístup všech hráčů k utkání.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Domácí od začátku utkání měli větší chuť po vítězství a my svým výkonem jsme jim usnadnili zisk tří bodů. Musíme v posledním zápase zabojovat a urvat vítězství.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: INVALD Lukáš - TEPLÝ Radek, MUŽÁTKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.