Osová Bítýška veze tři body z Víru


Branky


0

Vír prohrál domácí zápas s Osovou Bítýškou a zůstává v tabulce poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Večeřa poslal hosty do vedení

První poločas jasně ovládli hosté. Kombinační hrou si vytvořili velký tlak a spoustu  velkých šancí. Ale v zakončení selhávali, budˇ vůbec netrefili branku nebo zasáhl skvěle chytající brankář Preisler. Branku tak vstřelil pouze Petr Večeřa, kterého našel pasem za obranu Honza Jelínek. Petr si balon posunul a  zkušeně přehodil brankáře. Uklidňující branku hosté nepřidali a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

Vír vyrovnat nedokázal

V druhé půli domácí hru vyrovnali,ale do šancí se příliš nedostávali. Zahrozili krásnou střelou  zpoza vápna, ale brankář Hršel si poradil. A protože hosté pokračovali ve festivalu zahozených šancí další branku už diváci neviděli. 

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Zápas začal za jasné převahy hostů, kteří si vytvořili několik jasných gólových šancí a jen díky výborně chytajícímu brankáři Preislerovi. Poločas skončil jen jedna nula pro hosty. Druhá půle už byla vyrovnanější, ale branky už se diváci nedočkali a tak domácí tým už čtvrtý zápas prohrál doma 0:1 a bez branek se nevyhrává.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Jsem velmi spokojen s tím jak se kluci dokázali herně zvednout po nevydařeném domácím zápase. Bohužel velmi špatná produktivita zapříčinila,že jsme se museli bát o výsledek až do závěru utkání.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SKOUMAL Jaroslav (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.