V Rozsochách branka nepadla


Branky


0

Souboj Rozsoch a Svratky branku nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V 11. kole okresního přeboru se utkaly domácí Rozsochy, kterým patřila jedenáctá příčka tabulky a Svratka, která byla na místě devátém. Rozsochy zůstávají na podzim za očekáváním, a proto měl být zápas proti Svratce při očekávaném vítězství odrazovým můstkem k posunu do klidnějších vod tabulky. Svratka totiž venku vůbec nezáří a vstřelila zde zatím jediný gól.

 

Podrobnosti připravujeme.

Druhý poločas byl taktéž bezgólový



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Petr Bureš:

SK Svratka
František Mládek: Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Nakonec jsme šťastně remizovali. Oba týmy dnes předvedly bojovný výkon a tak je dělba bodů jistě spravedlivá. Tým Svratky musím pochválit, byl to totiž úplně jiný tým, než před týdnem na domácím pažitu. Přijeli jsme opět pouze s jedním hráčem /zraněným/ na střídání. Od začátku sezony se stále ještě potýkáme s velkou marodkou – nyní je to ještě pět hráčů, další dnes zůstal v Německu na dálnici a dva jsou trvale pracovně v zahraničí. Před každým zápasem je to opravdová alchymie udělat sestavu. Proto všem za dnešní výkon děkuji a golmanovi děkuji opět za čisté konto! Jako vždy, jsme neproměnili několik vyložených šancí. Po bezgólovém poločasu bylo otázkou času, kdy rozhodneme o tom, kam dnes poputují tři body. Gól byl doslova na spadnutí. Zcela zbytečná červená karta, nás však dvacet minut do konce zápasu srazila do kolen. Ale i v deseti jsme si několik gólových šancí vytvořili. Takže – „lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše“. Tolik moje subjektivní a zároveň poslední hodnocení průběhu zápasu. Moje babička mi totiž vždy říkala: „Pamatuj si dobře hochu, dráždit hada bosou nohou se někdy nevyplácí!“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - MYŠKA Roman, ŠOUSTAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.