Šlágr kola rozhodl Bohdalov ve druhé půli


Branky


0

Souboj prvního s třetím rozhodl Bohdalov ve druhé půli a zvítězil nad Bobrovou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Bohdalovští si byli vědomi porážky Počítek v Hamrech a tím v případě vítězství, možnosti pětibodového brejku na čele tabulky. Podle toho také přistoupili k zápasu. Prvních patnáct minut byli lepším týmem, dostávali se do jasných šancí, ale míč za svá záda výborný brankář hostů Martin Smažil nepustil. Po této době se hra vyrovnala, hosté byli dokonce nebezpečnější, ale i v bohdalovské brance byl výborný  Martin Mundok. Ten zlikvidoval několik příležitostí hostů i když za něj v jednom případě zasáhl výborně postavený Tomáš Doležal, který vykopl míč směřující do bohdalovské sítě. Poločas tak spravedlivě skončil bez branek.

Ve druhé půli padly dvě branky a jedna červená karta

Ve druhé půli byli domácí diváci zvědavi, zda jejich hráči opět rozpoutají obvyklý nápor, jako zatím ve všech minulých zápasech. Od první minuty druhého poločasu tomu tak skutečně bylo. Nejdříve Smažila zachránilo břevno jeho branky, ale v 56. minutě již Bohdalov skóroval, když se po pěkné kombinační akci, která začala u Tomáše Doležala, se prudkou střelou prosadil Alda Neuman. Od této chvíle se hostující hráči začali více věnovat diskuzím s rozhodčím, a tak se začalo žlutit. V 70. minutě dostal druhou žlutou kartu Roháček a rozhodčí Teplý jej poslal do sprch. Když čtvt hodiny před koncem zápasu po akci opět Tomáše Doležala, zvýšil Vojta Koukal stav zápasu na 2:0 a domácí zkušeně kontrolovali jeho průběh, bylo jasné, že domácí tvrz zůstane opět nepokořena. Bohdalovští se tak osamostatnili na čele tabulky a do Počítek tak příští týden pojedou s pětibodovým náskokem.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Bobrová mě mile překvapila, mají mladý tým a určitě se budou zlepšovat. První poločas se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Brankáři se ale překonávali. A proto skóre zůstalo nezměněno. V druhé půlce jsme zlepšili pohyb a zaslouženě šli do vedení. Vzápětí jsme přidali druhý gól a rozhodli o tom že doma body nerozdáváme.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Bohdalov potvrdil svoje postavení, přehrál nás hlavně v rychlosti a důrazu, měl i více šancí než my. Pro naše mladé hráče byl dnešní zápas cenná zkušenost.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - NEVÍDAL Miloš, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.