Béčko Nové Vsi deklasovalo Vír čtyřmi brankami Jakuba Šandery


Branky


7. J. Šandera , 31. J. Šandera (p.) , 37. J. Šandera , 39. L. Jůda , 48. J. Šandera , 53. T. Čížek (p.)
0

Šestigólovou kanonádu viděli diváci v Nové Vsi, kde místní rezerva rozstřílela Vír 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Šandera stihl v první půli vstřelit hattrick

 V chladném sobotním odpoledni přivítala rezerva Nové Vsi na svém hřišti soupeře z Víru. Domácí do zápasu vstoupili aktivněji a již po dvou minutách hry mohli vést 2:0, ale domácí útočníci Tomáš Nečas a Michal Kuchta nabídnuté šance nevyužili.

 

První branky se tedy domácí příznivci dočkali v 7. minutě, kdy střelu Honzy Nečase vyrazil brankář hostů Kuba Preisler k dobíhajícímu Kubovi Šanderovi a ten se z blízka nemýlil. Po prvním vstřeleném gólu následovala pasáž hry, kdy se domácí snažili svojí kombinační hrou navýšit své vedení, ale museli dávat pozor na rychle kontry, které přicházely po zbytečných ztrátách míče, ale s nimiž si domácí obrana poradila dřív než došlo k ohrožení branky Tomáše Čížka.

 

Uklidnění pro domácí přišlo mezi 30. a 40. minutou, kdy vstřelili tři branky. Nejprve se trefil z penalty Kuba Šandera, který využil faul na unikajícího Honzu Nečase.

 

Hattrickem pro Jakuba Šanderu skončila další akce v níž domácí kapitán Petr Bureš v 37. minutě vystřelil z dvaceti metrů, brankář Preisler vytěsnil jeho pokus na břevno od nějž se míč odrazil k rozstřílenému Šanderovi. Na 4:0 zvyšoval v 39. minutě Lukáš Jůda jenž využil závaru v hostujícim vápně a určil výsledek prvního poločasu.  

Brankář Čížek vstřelil gól z penalty

 Do druhého poločasu udělali domácí tři změny v sestavě a věřili, že čerstvá krev skóre ještě navýší. To se podařilo v 48. minutě, kdy  standardní situaci zahrával Tomáš Nejedlý jenž  našel hlavu v tomto zápase střelecky agilního Jakuba Šandery a ten míč pomocí tyče poslal za Preislerova záda po páté. I když se střídající hráči domácích snažili navýšit konto soupeře dalšími brankami, jejich snaha často končila nepřesnými střelami. Konečný stav zápasu tak určila penalta brankáře Tomáše Čížka z 53. minuty po faulu na Viktora Beneše. Od té doby se zápas prakticky jen dohrával a za zmínku stojí jen několik střel obou mužstev z větší vzdáleností.          



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Do zápasu jsme šli s vidinou třech bodů, za kterými jsme od začátku šli a nenabídli soupeři prakticky žádnou šanci skórovat.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.