Svratka vyhrála o branku ve Víru


Branky


0

Svratka poprvé na podzim vyhrála venku a veze z Víru výhru o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V devátém kole okresního přeboru se utkaly týmy Víru a Svratky. Vír byl před tímto zápasem na jedenáctém místě tabulky, hosté ze Svratky byli na místě desátém.

 

Svratka na hřištích soupeřů zatím dostávala jen příděly branek a ve čtyřech zápasech dokonce nevstřelila ani branku a inkasovala celkem osmnáctkrát.

 

Fotbalisté Víru v domácím prostředí také zrovna neválí a patří k horším týmům celé soutěže, když v domácích zápasech vydolovali prozatím jen tři body. Čekalo se tedy, kdo z obou týmů zlomí tristní bilanci v těchto statistikách.

 

Začátek zápasu proto začal z obou stran velmi opatrně a čekalo se na první chybu jednoho z týmů. Slušná návštěva osmdesáti domácích fanoušků sledovala boj spíše ve středu hřiště.

 

Postupem času se oba týmy dostávaly do příležitostí, které ovšem končily na bezchybných gólmanech. Rozhodčí Jaroslav Šoustar, tak mohl po pětačtyřiceti minutách poslat oba týmy do kabin za bezgólového stavu 0:0.

Svratecký Zdeněk Kalina rozhodl utkání

Více ze hry měli ve druhém poločasu přeci jen hosté a v 65. minutě jejich územní převahu zúročil střídající Zdeněk Kalina - 0:1. Zbytek zápasu se nesl v duchu neproměňování šancí, jak v domácím tak i v hostujícím provedení.

 

Hosté ze Svratky se již zaměřili na defenzívu a podnikali nebezpečné brejky. Když se žádný z nich již neujal mohli tak svratečtí poprvé slavit vítězství na hřišti soupeře v této sezoně.

 

Vítězstvím se dostala Svratka na osmé místo tabulky, domácí Vír klesl na místo dvanácté.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Zápas začal z obou stran opatrně. Trochu více ze hry měli hosté, ale žádná střela nenašla cestu do brány. A tak poločas skončil bez branek. Druhý poločas měl stejný průběh, až na to že hosté proměnili jednu ze svých šancí a odvezli si všechny tři body. Domácí střelci se opět netrefili a bez branek se nedá vyhrát.

SK Svratka
František Mládek: Tentokrát budu krátký. Fotbal nic moc, takový odvar fotbalu, kdy jsme mohli vyhrát klidně 7:1, ale také to mohlo skončit i nerozhodně 1:1. Pro nás to však byly první cenné body z venku i první vstřelený „venkovní“ gól. Děkuji všem hráčům za bojovný výkon. Vydřené vítězství hráči věnovali svému šéftrenérovi Standovi Obešlovi k jeho životnímu jubileu. To, že opět nebyli delegováni lajnoví rozhodčí, mě už vůbec nepřekvapilo. Možná to bylo podobné i na jiných stadionech okresního přeboru.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŠUDOMA Daniel (N), ŠUDOMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.