Souboj o druhé místo vyhrály Počítky


Branky


7. P. Němec , 22. D. Bednář , 82. F. Toman (p.) - 5. M. Vařílek , 88. P. Mucha
2

V souboji dvou mužstev ze špice tabulky byly úspěšnější Počítky, které porazily Osovou Bítýšku 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vedly o jednu branku

Šlágr kola se odehrál v Počítkách. Souboj o druhé místo v tabulce začali lépe hosté. V 5. minutě se po nedorozumění domácí obrany ocitl sám před prázdnou brankou Marek Vařílek a s přehledem poklidil míč do branky - 0:1. Počítky vyrovnaly hned z protiútoku. Pavel Němec se svojí rychlostí dostal za obranu hostů a přesnou střelou po zemi nedal Hršelovi žádnou šanci - 1:1.

 

Třetí branka padla ve 22. minutě. Po rohovém kopu se na přední tyči prosadil domácí útočník Daniel Bednář - 2:1. Počítky dál tlačily hosty, ale spoustu šancí nevyužily. Především Roman Halamka neproměnil tři tutové šance.

 

Brankou neskončila ani brejková situace dva na jednoho, když Pavel Němec se rozhodl pro střelu, kterou Hršel bez problémů chytil. Osová Bítýška zahrozila pouze z přímého kopu, který Michal Martinčič se štěstím zlikvidoval. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro Počítky

František Toman rozhodl z penalty o výhře Počítek

Hned na začátku druhého poločasu opět Roman Halamka nevyužil vyloženou šanci. Ve druhém poločase se hrál bojovný fotbal s velkým nasazením všech hráčů. Osová Bítýška spíše diskutovala s hlavním rozhodčím, než aby ukázala svoji sílu.

 

Rozhodnutí přišlo v 82. minutě. Střídajícího Ondřeje Zajíčka podrazil ve vápně brankář Hršel a rozhodčí Dítě nařídil pokutový kop. Nastaly dohady hostů, do kterých se zapojil i hostující asistent rozhodčího, který praporkem napadal i domácí hráče. Penaltu s přehledem proměnil František Toman a zvýšil vedení Počítek na - 3:1.

 

V závěru utkání hosté pouze snížili po rohovém kopu Patrikem Muchou - 3:2. Po ukončení utkání se hostující pomezní rozhodčí Zdeněk Chytka stylově rozloučil s hlavním rozhodčím, po kterém hodil praporek. Počítky ve velice nervózním utkání porazily ambiciózní Osovou Bítýšku a stále se drží v popředí tabulky Okresního přeboru. Příští týden Počítky zajíždí k derby do Hamrů.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Vždy se v rozhovoru trenéra věnuji pouze utkání samotnému, ale dnes budu reagovat na mého kolegu z Osové Bítýšky. Je velice ubohé, aby si někdo léčil mindráky z prohry na našem zázemí, když zrovna v Osové Bítýšce na tom nejsou o moc lépe. Kabina je od hřiště vzdálená taky pěkných pár metrů a jde se po cestě, kde také jezdí auta. Budova, kde sídlí kabiny, je na pokraji spadnutí a velikost kabiny hostů je možná ještě menší než u nás. Co se týče nakopávaných míčů, jak píše pan Večeřa, tak pouze on sám ví co naordinoval za taktiku, ale pokud si nevšiml, my hráli spíše kombinačně! V poločase mohl být výsledek 5:1 pro Počítky, ale to bohužel on asi jako jediný neviděl. A v poslední řadě, hřiště je stejné pro obě mužstva. Příště už nebudeme na podobné výroky od trenérů reagovat, jelikož tyto stránky a především komentář, slouží trenérům pro vyhodnocení výkonu svého mužstva.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Bohužel máme neuvěřitelnou marodku. V sestavě chybí 7 hráčů ze základu. Chtěl bych klukům poděkovat za výborný a obětavý výkon, který si zasloužil zisk bodu. V domácím týmu bych ocenil výborný výkon P. Němce. Chtěl bych podpořit slova trenéra Svratky po jejich zápase v Počítkách. Přijedete do Počítek, převlékáte se ve sprše, jdete 100 metrů přes silnici na hřiště, které dovoluje hrát pouze nakopávanou. Na zápas o druhé místo v přeboru je delegován pouze jeden rozhodčí, který píská podle toho, kdo co z diváků zakřičí. Na závěr rozhodne utkání penaltou a vy jedete domů s pocitem krásně strávené neděle. Všechny hostující týmy se sem musí opravdu těšit.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - FILIP Bohumír (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2016 11:50
Doufám,že se převlečeš doma,ani nevím,že bys v Počítkách hrál,zahříváš jen lavičku.V Počítkách děláme fotbal srdcem a bez sponzorů,u vás Bohdalově firmy perou prachy.Největší ostudou fotbalu seš ty,v Bohdalově si člověk nemůže dát ani po zápase klobásu.Máte v Bohdalově rozpočet několik set tisíc a co potom děláte v přeboru?!Sám pro fotbal v Bohdalově neděláš nic,tak se neser do jiného klubu tragéde!!!!!!
4. 10. 2016 07:52
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou
No hrát v Počítkách je opravdu za trest, to už je fakt lepší převléct se doma v kabinách, protože v té jejich komoře to skoro nejde. A hřiště nemá cenu komentovat. Prostě Počítky jsou ostudou fotbalu.