Osová Bítýška vyhrála brankou Vařílka nad Křižanovem


Branky


0

V dohrávaném 6. kole viděli diváci v Osové Bítýšce jedinou branku, kterou domácí porazili Křižanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vařílek skóroval těsně před přestávkou

Zápas začal s obou stran nervózně, hráčům odskakoval míč od kopaček a tak diváci viděli spíše bitvu než fotbal. Po 15. minutách domácí hru zklidnili a začali si vytvářet šance. První z nich měl Marek Vařílek, který se uvolnil přes obránce a ocitl se sám před brankářem Stupkou. Golman hostů jeho obstřel nádherně vyrazil. Stejně bravurně zasáhl ještě dvakrát proti hlavičkám Patrika Muchy a znovu Marka Vařílka. Pak začali hrozit  hosté. V první šanci hlavičkovali těsně vedle po nádherně zahrané standardní situaci. Poté se dostal útočník Křižanova za obranu po dlouhém nákopu, ale Řeháčka nepřekonal. Ve 43. minutě se po dobrém presinku domácích dostal k míči nejlepší střelec okresního přeboru Marek Vařílek a přehodil brankáře Stupku - 1:0. Hned vzápětí mohl stejný hráč zvýšit, ale klička brankáři mu nevyšla. 

Domácí udrželi jednogólový náskok

Druhý poločas začal velkým tlakem Bítýšky. Během 10 minut si domácí vytvořili 5 tutových šancí, ale ani jednu nedokázali využít. Posledních dvacet minut se na hráčích obou mužstev projevila únava z nabitého programu. Hrálo se mezi vápny bez výraznějších šancí. A když  hlavička Vařílka skončila na horní tyči skončilo utkání těsným vítězstvím domácích 1:0. 

 

Osová Bítýška se po jednogólové výhře dostala na třetí místo v tabulce, které bude chtít ještě vylepšit při víkendovém šlágru kola na hřišti druhých Počítek. Křižanov bude chtít zastavit sérii tří proher v řadě v domácím zápase s předposlední rezervou Bystřice.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Trápí nás velká marodka, takže spíš než předvedenou hrou jsem velmi spokojen s vysokým nasazením. Kluci zápas poctivě odmakali. Škoda nevyužitých šancí na začátku 2. poločasu. Mohli jsme dohrávat klidněji a ušetřit nějaké síly.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Na utkání jsme odjížděli s velmi úzkým kádrem. Nasazení hráčů však bylo dobré, někdy ale až příliš lehce kazili a tím jsme nabízeli šance soupeři. Ještě za stavu 0:0 jsme měli dvě gólovky, které mohly určit jiný průběh utkání. Poté jsme inkasovali opět po naší chybě gól do šatny. V druhé půli našim hráčům již docházely síly a domácí si vytvářeli další šance. V celém utkání nás podržel výborný výkon Jakuba Stupky.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - BUDÍN Jan, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.