Bohdalov zahodil dvě penalty přesto veze z Rozsoch vítězství


Branky


0

Bohdalov chtěl potvrdit domácí vítězství nad Jívovím a v utkání na horké půdě Rozsoch dokázal vyhrát dvojbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov zahodil první penaltu

Zápas začal vzájemným oťukáváním a hra se odehrávala hlavně ve středu pole.  Více ze hry měli ale hosté, kteří si vypracovali dvě tutové šance, ale bohužel selhaly v koncovce. První rozhodující okamžik se odehrál po necelé půlhodině hry. Ve 29. minutě nařízen pokutový kop rozhodčím Lukášem Invaldem ve prospěch hostujícího týmu za podražení soupeře ze zadu v souboji o míč uvnitř  pokutového ůzemí. Za tento faul byla udělena Pavlu Prášilovi žlutá karta. Pokutový kop ale hostujícím Tomášem Doležalem  nebyl proměněn. Ve zbytku poločasu měli více ze hry hosté z Bohdalova, ale do žádné větší šance se již nedostali. Poločasové skóre proto zůstalo bezgólové.

Bohdalov opět zahodil penaltu, ale nakonec zvítězil

Začátek druhé půle přinesl opět dramatické chvíle hlavně před domácí brankou. Hosté se tak ujali vedení v 64. minutě po pěkné akci se trefil Jakub Šimek - 0:1. V 66. minutě byl  nařízen druhý pokutový kop v zápase ve prospěch hostujícího týmu za podražení soupeře z boku v souboji o míč uvnitř pokutového území, ale tentokrát  bez nutnosti udělení žluté nebo červené karty . Pokutový kop nebyl hosty z Bohdalova opět proměněn. Potvrdit tak museli tři body hosté až v 77. minutě po další pěkné akci Alešem Neumanem - 0:2. Zbytek zápasu si již hosté zkušeně pohlídali. V dalším kole zajíždí Rozsochy k dalšímu těžkému zápasu na hřiště do Křižanova. Bohdalov bude hájit své vedoucí postavení v domácím zápase proti Svratce.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil:

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Myslím, že po celý zápas jsme byli lepším týmem a Rozsochy do ničeho vážného nepustili. V první půlce jsme měli dvě tutuvé šance a i penaltu, ale skvěle chytající gólman byl proti. V druhé půlce jsme střelili dvě branky a bylo po zápase. A to jsme opět zahodili penaltu. Jsem rád, že jsme podruhé za sebou neinkasovali. Chtěl bych pochválit celý mančaft za předvedený výkon. Penalty mě mrzí, ale náš pokladník se směje.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŽILKA Jan, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.