P. Vlk 14.
P. Vlk 20.
R. Antal 40.
3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 14:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešlo o nic víc, než o fotbal


Branky


14. P. Vlk , 20. P. Vlk , 40. R. Antal
0

V zápasech, kde jde o nejlepší 13. místo jde pouze o radost z fotbalu, jak řekl trenér z Krásného Údolí. Byl to fŕový ničim nezkažený zápas. Ovšem góly padaly jen na jedné straně a výtězem se zaslouženě staly Abertamy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé zaspání

První poločas si hosté nechali utéct a dovolili soupeři dělat si, co chce. Prvních dvacet minut bylo pro hosty kritických. Hrálo se na jejich polovině a a brzy přišel první gól. František Manlík se uvolnil po pravé straně a poslal načechraný centr do vápna, kde byl připraven Pavel Vlk, který skóroval. Druhý gól přišel společně se dvacátou minutou. Tentokrát z levé strany vyslal přihrávku Patrik Rác na Pavla Vlka stojícího samotného před brankářem. Svůj lehký úkol s přehledem splnil. Hosté se lehce otřepali, ale do konce poločasu se na nic nezmohli a jejich zaspání završil třetí gól, který padl téměř naprosto stejně jako gól první, jen centrující byl Dominik Hanšut a skórující Roman Antal. 

Neproměněné šance

Druhý poločas hosté nezaspali. Naopak ukázali, že fotbal také umí hrát a dostávali se víc a víc do své hry. Oba týmy do hřiště pustily nové hráče. Hosté aby posílili a domácí aby si nějací hráči odpočinuli. Posila na straně hostů byla znát a k vidění bylo i dost šancí. Ovšem ani jednu nabízenou šanci hosté nedokázali proměnit, ani střela z malého brankoviště neskončila gólem. Domácím už také nic nepadlo, takže výsledek prvního poločasu je konečný 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ RZ Abertamy
Viliam Hanšut: První poločas jsme soupeře výrazně přehráli a v druhém poločase jsme si ušetřili spoustu sil.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Nešlo o nic víc, než o fotbal. Bohužel jsme první poločas totálně zaspali, což nás potkává pravidelně. V poločase druhém nás zase trápila koncovka.



Sestavy


TJ RZ Abertamy
P. Chvála [-] - M. Sedlačík [-] (65. V. Hanšut [-] ) , J. Bauer [-] , P. Gordík [-] , D. Hanšut [-] (46. J. Sedlecký [-] ) - P. Rác [-] , M. Milko [-] , R. Antal [-] , F. Manlík [-] - F. Giňa [-] (17. Z. Lakatoš [-] ) , P. Vlk [-] -

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - M. Michalec [-] (85. V. Olejník [-] ) , D. Bůžek [-] (49. T. Staněk [-] ) , D. Vlček [-] , P. Olejník [-] , J. Podskoč [-] , F. Korunka [-] , K. Kašpar [-] , J. Jůn [-] , M. Korunka [-] , M. Kokšál [-]

ŽK: 43. J. Bauer , 75. J. Sedlecký , 86. Z. Lakatoš - 9. D. Bůžek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kaucký Jiří - BERAN Luboš (N), KAŠPAR Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku