1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový zápas


Branky


17. M. Korunka - 34. J. Kotrla , 39. J. Janda , 64. J. Janda , 85. J. Kotrla
0

Počasí dnes fotbalu přálo. Sokol přijel do Krásného Údolí v plné sestavě. Od domácích fanoušků se ozývaly výkřiky směrem k rozhdočím, kteří měli být v určitých chvílích přisnější. V utkání zazářílo duo Janů, které nastřílelo všechny možné góly a rozhodlo zápas ve prospěch hostujícího Sokolu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejspíš se mělo červenat

Oba týmy do zápasu nastoupily v plné sestavě a zápas začal ve vyšším tempu. Oba týmy předváděly kvalitní hru. V 17. minutě zápas začal nabírat otáčky. V 17. minutě domácí hráč, po výborné individuální akci, překonal obránce i brankáře a stačilo už pouze zavěsit. Ovšem hostující oobránce Novák Milan zakročil. Zakročil velmi tvrdě a velmi daleko za hranicí pravidel. Bezpochyby jasná penalta, ale hlavní rozhodčí se rozhodl pouze pro žlutou kartu, s čím nebyli domácí hráči ani fanoušci spokojeni. Penalta byla proměněna kapitánem domácích Milanem Korunkou. Druhý gól padl do sítě domácích po centru do vápna, kde domácí obránci nechali úplně volného Jana Kotrlu, který nekompromisně hlavou zakončil. Třetí a poslední gól poločasu padl ve 39. minutě po penaltě, která vznikla z běžného fotbalového souboje na území velkého vápna, avšak hlavní rozhodčí viděl faul. Konečný stav poločasu 1:2.

Třetí penalta proměněna

Krásné údolí zápas nevzdávalo a snařilo se hrát na úrovni. velkou pochvalu si zaslouží domácí špička Pavel Olejník, který celý první poločas a vlastně celý zápas tvořil hru a dostával se do šancí, které bohužel pro domácí nekončily gólem. V 64. minutě přišla třetí penalta zápasu. Faulu ve svém vápně se dopustili opět domácí. Velká chvíle nastala pro Jana Jandu, který byl vyzván, po prvním proměněném penaltovém kopu, k druhému kopu. Sebevědomě penaltu proměnil a navýšil vedení svého týmu na 3:1. Domácí se pořád nedokázali prosadit a smůlu do konce poločasu už neprolomili. Za to hosté ještě jednu branku přidali. V závěru zápasu svojí bojovnost předvedl mladičký střední záložník Nguyen Giang. Ke své bojovnosti ještě přidal nádherně mířený centr na připraveného Jana Kotrlu,který završil výsledek zápasu na 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Zápas byl velmi ovlivněn neudělenou červenou kartou po první penaltě. Přesto jsme si nevedli špatně, jen nám chyběla koncovka.




Sestavy


TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - M. Michalec [-] , D. Kašpar [-] , M. Korunka [-] , J. Jůn [-] , D. Bůžek [-] , F. Korunka [-] , J. Podskoč [-] , P. Olejník [-] , D. Vlček [-] , R. Hrabě [-]

TJ Sokol Pernink
J. Dominik [-] - J. Kotrla [-] , J. Janda [-] , M. Novák [-] , D. Braný [-] , K. Kunst [-] , K. Šitina [-] , M. Zahrádka [-] , J. Kolitsch [-] , T. Pokorný [-] , V. Karchňák [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku