3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o deváté místo


Branky


7. P. Groh , 72. P. Malý , 77. D. Nádler
0

Před zápasem oba dva týmy měly stejný počet bodů. Před zápasem se do šatný Potůčků dostala zpráva, že pokud vyhrají a budou ve skupině první a celkově devátý, dostanou tři nové míče. To byla pro Potůčky dostatečná motivace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promáčené kopačky

Silný déšť před zápasem po sobě zanechal stopy. Hrálo se na těžkém promáčeném terénu, který hráčům hru dost znepříjemnil. Ovšem podmínky byly na obou stranách stejné a čvachtání pod kopačkami slyšel každý. Domácí Potůčky to vzaly velmi vážně a celý poločas hráli naprosto dokonale. Až k údivu, proč nehrají Potůčky třeba o páté nebo dokonce o první místo. Už v sedmé minutě se domácí přiblížili k výhře třech balónů. Petr Groh se dokázal uvolnit ve vápně a míč usměrnit mezi tři tyče. Domácí zmařili všechny pokusy hostů na vyrovnání a do šatny se šlo v promáčených kopačkách za stavu 1:0.

Nový majitel

V druhé půli domácí ani o chlup nepolevili. Sebe jistě si šli pro tři nové míče. Na gól se v druhé půli muselo čekat o něco déle, ale nakonec samozřejmě přišel. Radost svým fanouškům udělali domácí. Petr Malý dokázal po pravé straně utéct a bezpečně dopravit míč za brankovou čáru. Třetí a poslední gól, který rozhodl o novém majiteli nových míčů, vstřelil obránce David Nádler, který prošel neatakován od půlky až na hranici velkého vápna, kde vypustil nechytatelnou střelu k pravé tyči. Potůčky v dnešním zápase předvedly výborný výkon. S novými míči se bude lépe trénovat a možná příští sezónu si Potůčky zahrají o vyšší pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: Kdyby takhle kluci hráli celou sezónu, mohli si zahrát o vyšší pozice. No, nevadí snad nám chuť hrát vydrží do příští sezóny.

SC Stanovice
Josef Nyeki: Zápas nevypadal podle našich představ. Z našich šancí tam občas něco zazvonilo, ale nic nepadlo.



Sestavy


TJ Potůčky
P. Jaroš [-] - Š. Pješčák [-] , R. Trojek [-] (33. D. Nádler [-] ) , Š. Trojek [-] (78. J. Nýber [-] ) , P. Kraus [-] - J. Poliščuk [-] , P. Malý [-] , P. Groh [-] , M. Křivan [-] - M. Šípek [-] , P. Chvapil [-] (54. M. Otradovec [-] )

SC Stanovice
T. Novák [-] - P. Keranič [-] , F. Bárta [-] , J. Nagy [-] , J. Bauer [-] , P. Markof [-] , P. Diviš [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , J. Bauer [-] , M. Čelovský [-]

ŽK: 73. Š. Trojek , 75. P. Malý - 33. J. Bauer , 83. M. Čelovský .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: Sakáč Jan - KUČERA Jiří (N), KRATOCHVÍL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku