1:1
(1:0)
88. J. Bican
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Žluticích byl klídek


Branky


36. J. Píša - 88. J. Bican
0

Zápas si po celou dobu udržoval klidnou atmosféru, kterou narušiliy jen dva góly po jednom na každé straně a pár nastřelených tyček. Hrál se netradiční fotbal 10 hráčů na domácí půli a 9 hráču na druhé straně.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dneska v klidu

Hráči obou týmu si díky nevysoké účasti řekli, že dneska odehrají zápas v klidu. Jak řekli, tak udělali a nikdo se nehnal horlivě dopředu. Hrála se klidná vyrovnaná hra nejčastěji ve středu hřiště, kde se hráči oťukávali. Vedení na svojí stranu strhly domácí Žlutice. Ve 36. minutě na sebe vzal zodpovědnost Jaroslav Píša, který sám prošel do soupeřova vápna, odkud tvrdou střelou svůj průnik zakončil a mohl slavit. V prvním poločase byl Jaroslav Píša jediný, který slavil a skóre prvního poločasu se už nezměnilo. Jako šťastnější šli do kabiny domácí. 

Všichni jsou šťastní

V druhé půli zápasu se tempo hry nijak dramaticky nezvětšilo a pokračovalo se v poklidné hře, které přihíželo dvacet diváků. Přesto byl druhý poločas o něco rušnější. Domácí se tlačili více do zakončení. Několikrát svými střeleckými pokusy, které rozezněly tyče, narušili klidnou atmosféru zápasu. V 70. minutě byl k vidění nádherný volný přímy kop ze střední vzdálenosti, který rozehrál Petr Krejza. Ovšem pohotový brankář nádherný pokus nádherným zákrokem zlikvidoval. V závěru poločasu se hosté vybičovali k útočnému pokusu. Jejich první pokus vynesl Hroznětínu rohový kop. Letící míč ze zmíněného rohového kopu ve vápně našel Josef Bican a srovnal skóre zápasu na konečných 1:1. Po záverečném hvizdu rozhodčího byl každý na hřišti rád, že už to skončilo, a že má každý alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Klidný až nudný zápas, kde se nic zvláštního nekonalo. Na hřišti bylo 19 hráčů, což je na fotbal dost málo.




Sestavy


FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - J. Šmídmajer [-] , M. Tomeček [-] , P. Businský [-] , M. Thai [-] , V. Hrachovec [-] , A. Čech [-] , F. Bulín [-] , J. Píša [-] , J. Beran [-] , P. Krejza [-]

TJ Olympie Hroznětín B
M. Mičkanin [-] - V. Šubík [-] , J. Šuba [-] , J. Stütz [-] , J. Bican [-] , L. Pěkný [-] , R. Barth [-] , P. Zahrádka [-] , M. Kakeš [-] , L. Petrik [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Granec Jan - LEVANSKÝ Roman (N), PAGAČ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku