4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krátký zápas


Branky


18. P. Chvapil , 25. P. Malý , 34. P. Groh , 37. P. Malý
0

Jednostranný zápas, který musel být předčasně ukončen z důvodu nedostatku hráčů na straně Žlutic. Hosté přijeli pouze v osmi hráčích a ke všemu v druhém poločase došlo ke zranění jednoho z hostů, který nemohl pokračovat dál ve hře a zápas byl ukončen. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednostranná záležitost

Jak už bylo řečeno hosté přijeli do Potůčků v osmi lidech, což nemohlo přinést nic dobrého. Jak se čekalo, hrálo se na jednu bránu. Celých 45 minut domácí obléhali soupeřovu branku. Soupeř se v tak nízkém počtu nedokázal bránit a pouze přihlížel ke čtyřem inkasovaným brankám. Z domácích skŕoval jako první Petr Chvapil po kombinační souhře. Jako druhý na sebe vzal zodpovědnost Malý Petr , který využil standardní situaci. Třetí gól přidal Groh Petr střelou z jedenáctky a skóre poločasu uzavřel svým druhým gólem Petr Malý.

10 minut

Tak jak nadpis poločasu napovídá, poločas trval opravdu pouhých deset minut. Na hřišti se nestačilo nic většího odehrát a hráči byli poslání do šaten kvůli zranění na traně hostů, kteří už neměli dostatek hráču, aby pokračovali. Předčasné ukončení hosty vysvobodilo z utrpení a možná předešlo dalším zraněním na jejich straně. Lehké vítezství si připsaly domácí Potůčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: K zápasu toho moc říci nelze. Hrát proti osmi lidem by byla ostuda prohrát.




Sestavy


TJ Potůčky
P. Jaroš [-] , D. Nádler [-] , R. Trojek [-] , Š. Trojek [-] - M. Otradovec [-] , Š. Pješčák [-] , P. Groh [-] , P. Malý [-] , J. Poliščuk [-] - M. Šípek [-] , P. Chvapil [-]

FK Sokol Žlutice B
D. Záluský [-] - P. Krejza [-] , J. Vorel [-] , J. Beran [-] , L. Volf [-] , P. Kaňka [-] , M. Thai [-] , J. Píša [-] , F. Bulín [-]

Počet diváků: 8. Rozhodčí: Ferkl Josef - KŘIVAN Milan (N), KUČERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku