Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý, vyhrocený a pohledný fotbal v Sadově


Branky


11. L. Sýkora , 32. V. Žid , 39. L. Sýkora , 64. V. Žid - 35. R. Mudra , 52. R. Vavřina , 65. R. Vavřina
0

Velmi pohledný fotbla, který si fanoušci užili, byl viděn v Sadově. Sadov i Pila své první zápasy o umístění prohrály, a o to větší to byla dnes bitva. Hraje se o 5. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali

Domácí na svém hřišti bitvu začali. Do zápasu vběhli aktivněji a po celý poločas si drželi lehkou převahu nad soupeřem. Postarali se i o první gól zápasu, kdy se uvolnil sadovský forvard a v souboji jeden na jednoho překonal hostujícího brankáře. Druhý gól domácí vytěžili ze standardní situace za hranicí vápna. Samotný přímák hostující brankář René Hromádka vyrazil, ale na následující dorážku už nestačil. třetího gólu se ujali konečně hosté. Po využitém rohovém kopu bylo skóre zápasu 2:1. Ovšem hosté si nedokázali udržet rozdíl kontaktního gólu do šatny a v závěru poločasu jim prošla do branky střela vyslaná z hranice vápna.

Hosté to zakončili

V druhém poločase se karta obrátila a hostě nejen, že se svým soupeřem srovnali krok, ale dokonce svého soupeře předběhli. Celá hra se přelila na domácí půlku, odkud se balón jen zřídka dostával na stranu Pily. Pila opět vstřelila kontaktní branku na 3:2, ale dlouho si nadějný výsledek udržet nedokázala. Domácí se z hostujícího tlaku vymanili za pomocí brejku, který byl proměněn. Po brance na 4:2 se režie vrátila opět do rukou hostů, kteří se snažili zápas otočit. Vstřelili gól na 4:3, ale bohužel zápas už otočit nedokázali. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Pila B
René´Hromádka: V druhém poločase jsme měli nad soupeřem jasnou převahu, je škoda, že jsme z toho nedokázali vytěžit více.



Sestavy


Sokol Sadov
E. Novák [-] - J. Dimitrov [-] , M. Mrázek [-] , D. Malík [-] , P. Holub [-] - M. Křeháček [-] , M. Žid [-] - V. Bräuner [-] , L. Sýkora [-] - J. Rozhon [-] (80. V. Žid [-] ) , V. Žid [-]

TJ Baník Pila B
R. Hromádka [-] - S. Hoffman [-] (30. R. Vavřina [-] ) , P. Jakubal [-] , T. Jakubal [-] , B. Adamovic [-] (46. T. Kadera [-] ) , P. Belbl [-] , M. Šeda [-] (46. A. Bošiak [-] ) , M. Belbl [-] (46. V. Šimůnek ml. [-] ) , V. Šimůnek st. [-] (46. R. Čapek [-] ) , K. Mourek [-] , R. Mudra [-]

ŽK: 76. M. Žid , 80. V. Žid - 32. M. Belbl , 76. P. Jakubal , 80. R. Čapek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku