Verušičky se loučí


Branky


9. T. Masák , 42. L. Slivčák (p.) , 80. F. Kubka - 86. K. Krejčí
0

Verušičky to dokázaly a ukázaly, že jsou nejlepším týmem ve třetí třídě. Výhrou nad Toužimí si zajistili úplně první místo a hladký postup do okresního přeboru. Jak se jim tam bude dařit, uvidíme příští rok. Za nás jim přejeme hodně štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nejspíš rozhodl

 

Už od začátku sezóny Verušičky avizovaly, že chtějí postoupit výš. Teď to konečně přišlo. Poslední zápas sezóny, který o tom rozhodl. Verušičky nemohlo nic překvapit a nic jim nemohlo překazit honbu za prvním místem. Ovšem Toužim do Verušiček nepřijela jen tak odevzdaná. Hrál se kvalitní fotbal. Toužim hrála velmi vyrovnaně a vytvářela si spoustu šancí. Bohužel chyběl maličký kousek štěstí ke gólu. Pochválit musíme domácího brankáře, který se výrazně zasadil o výsledek prvního poločasu. Domácí měli o něco více štěstí a hned na začátku v 9. minutě proměnili rohový kop. Tomáš Masák si připsal první branku. Druhá branky padla přímo na druhém konci časového limitu. Ve 42. minutě se kopala penalta proti brance hostů. Libor Slivčák pokutový kop proměnil a zvýšil skóre zápasu na 2:0.

čekají nás velké oslavy

 

Musíme říct, že hosté v prvním poločase měli opravdu smůlu. V prvním poločase si rozhodně zasloužili vstřelit alespoň branku, ale bohužel, je to sport. Do druhého poločasu hosté nenastupovali s úsměvem. Ovšem v jejich hře nepolevili. Stále se snažili svého soupeře ohrozit a sesadit ho z prvního místa. Domácí už byli opravdu blízko kýženému prvnímu místu a rozhodně neměli v plánu si to nechat vzít. Jejich hra tomu odpovídala. Z domácí hry vymizely všechny chyby a hrálo se najisto. Taková hra přinesla v 80. minutě třetí branku oznamující velké oslavy. Po samostatném úniku František Kubka zkušeně zakončil podél těla brankáře, který se nestačil tak rychle dostat na zem. V závěru utkání se hosté dočkali zasloužené branky. Kosmeticky na 3:1 upravil Karel Krejčí. Všem dnům ve třetí třídě je konec a Verušičky tu minimálně (doufejme,že déle) rok neuvidíme.  



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Za zápas a za celou sezónu patří velký dík klukům, kteří v každém zápase ukazovali, že chtějí, a že na to mají hrát v okresu. jako v každém zápasu sezóny i dnes odevzdali naprosté maximum a zaslouženě si zahrají okres. Zápasu pomohly dva góly, které jsme si odnesly z prvního poločasu.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku