Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Statečný výkon v devíti


Branky


0

Nové Hamry navštívily Hájek pouze v devíti hráčích s jedním brankářem. Hosty jejich počet ani prohra, kterou díky svému počtu utržili, nemusí zas tolik štvát, protože jejich předchozí výkony zařídili  postup do vyšší soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra naděje

 

Na hostující straně o nic nešlo. Postup hostům patřil už před zápasem, ale na druhé straně se muselo vyhrát. Domácí Hájek by se po výhře posunul na druhé místo finálové skupiny a svitla by naděje na celkové druhé místo a vyhnutí baráži, kdyby vyšel zápas Verušičky - Toužim. Na to si budeme muset ještě chvilku počkat. Každopádně, Hájek nenechal nic náhodě a na zápas se pečlivě připravil. Domácí hráli zápas jako každý jiný. Ze své početní převahy dokázaly těžit už ve 14. minutě. Nové hamry nedokázaly pokrýt všechny hráče, a právě ten desátý nepokrytý hráč Milan Drbohlav toho využil. Deset minut na to zvýšil na 2:0 Dušan Perenčaj. Hosté si také vytvořili dostatek šancí na zdramatizování prvního poločasu, ale žádná tam nespadla.

V neděli

Hosté si v šatně pěkně odpočinuli, a na trávník naběhli plní sil, což soupeř asi nečekal. Hosté předváděli kvalitní hru a se soupeřem drželi krok i v devíti lidech. V 50. minutě si hosté vybojovali roh, ze kterého vytěžili maximum. Respektive Zdeněk Krajňák z něj využil maximum a snížil na 2:1. Nové Hamry pokračovali dál ve svém tempu. Se špetkou štěstí by mohli i vyrovnat, ale to domácí nepřipustili. Domácí se ještě chtějí prát o druhou příčku tabulky a postoupit přímo. V 65. minutě Jan Průša zvýšil na 3:1 a dal svému týmu nadějí na druhé místo, o čemž se rozhodne v neděli 19.6.

 



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hamry
Dan Jaroš: Na to, že jsme přijeli v devíti lidech, jsme odehráli kvalitní zápas. Ovšem na vítězství jsme pomyslet nemohli.



Sestavy


TJ Sokol Hájek
L. Sulák [-] - T. Hruška [-] , L. Dušek [-] , R. Janovec [-] - J. Průša [-] , D. Perenčaj [-] , T. Hromádko [-] , J. Kníže [-] (65. F. Šlechta [-] ) - R. Lešťan [-] , J. Frič [-] (46. M. Kovařík [-] ) - M. Drbohlav [-]

FC Nové Hamry
M. Bali [-] - J. Krajňák [-] , M. Novák [-] , Z. Krajňák [-] , Š. Pazdera [-] , D. Jaroš [-] , D. Slavík [-] , Z. Krajňák [-] , A. Ullmann [-] , M. Rudolský [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - STEHNO Martin (N), PETROVIČ Dan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku