Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná hra, přesto vysoký výsledek


Branky


0

Fotbal, na který jsou fanoušci v této soutěži zvyklý se odehrál v Toužimi. První zápas ve finálové skupině vyhrály Nové Hamry 4:2. Ovšem druhý zápas nevstřelily ani gól a pět jich obdržely. jejich výkon nebyl o nic moc horší než v prvním zápas, jen jim prostě dneska štěstí nepřálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané jedenáctky

V zápase proti sobě stanuly dvě vyrovnané jedenáctky, které započaly vyrovnaný boj. Začátek poločasu provázelo brzké střídaná a žlutá karta na straně domácích. Skóre zápasu se otevřelo ve 21. První minutě, kdy se z prvního gólu těšili domácí. Jedno brankový náskok na domácí konto přivedl Josef Řezáč. Stejná hráč se zasloužil i o druhý gól domácích. Hosté se také dostávali do šanci, někdo by mohl říct i gólových šanci, ovšem gól do domácí branky nepadl. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Vše využito

Nedá se rozhodně říci, že by byli domácí o tolik lepší než Nové Hamry, ale svůj dvoubrankový náskok v brzkých minutách druhého poločasu rozmnožili na čtyřbrankový náskok. Jednoduše proto, že domácí Toužim dokázala vytřískat naprosté maximum ze svých šancí. Nepotřebovali k tomu nikterak velké šance, ale góly padaly a to stačilo. Hosté svojí střeleckou smůlu ani v druhém poločase neprolomili a domácí ještě závěrem jeden přidali. Konečný stav zápasu krutých 5:0.



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hamry
Jaroš Dan: Prohráli jsme krutých 5:0. Po tomto výsledku rozhodně nemůžeme říci, že jsme byli lepším týmem, ale byli jsme kvalitním soupeřem.



Sestavy


SK Toužim B
M. Hejkal [-] - M. Kováč [-] (74. B. Nekola [-] ) , J. Řezáč [-] (64. T. Kolena [-] ) , J. Paluch [-] , R. Štětka [-] , P. Krejčí [-] , J. Habart [-] (16. J. Štádler [-] ) , J. Havlovic [-] , K. Krejčí [-] , M. Hejna [-] , J. Šmoranc [-] (46. T. Adamický [-] )

FC Nové Hamry
M. Bali [-] - J. Krajňák [-] (56. Z. Krajňák [-] ) , M. Wendler [-] (46. M. Rudolský [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Novák [-] , Z. Krajňák [-] , Š. Pazdera [-] , D. Petrovič [-] , D. Slavík [-] , J. Pazdera [-] , A. Ullmann [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fiala Petr - MIKULA Jiří (N), MACHEK Arnošt (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku