Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hamry ve finálové skupině nezažily prohru


0

Nové Hamry hostili TJ Sokol Hájek. Každý zápas ve finálové skupině je důležity a každý ztracený bod je hodně. Nové Hamry ve finálové skupině ještě nezažily pocit prohry, ale plný počet bodů nemají. Ve druhém zápase klopýtly s Verušičkami, se kterými hráli 3:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí s přehledem

Oba týmy do zápasu nastoupili velmi sebevědomě. Ani jeden tým nechtěl ztratit body. Hájek si z posledních dvou zápasů odnesl tři body a do třetího zápasu nastoupil s vizí tří bodů. Ovšem po prvním poločase to pro hosty nevypadalo dobře. Šancí si vytvořili dostatek, ale všem chyběla konečná fáze- přesnost nebo razance. Domácí Nové Hamry své nabízené šanci využívali dostatečně. Domácí skórovali ve 21. a 43. minutě. Střelci gólu byli Michal Rudolský a Josef Krajňák. S dvoubrankovým náskokem se šlo domácím do šatny mnohem lépe.

Přiostření

V druhém poločase hra gradovala a zápas se stával vyhroceným. Atmosféra na hřišti houstla a bylo slyšet i spoustu vulgarismů často směřované na rozhodčí. Sudí Jan Sekáš neměl lehkou roli. O vyhrocení druhé půle také svědčí mnoho žlutých karet, které byly uděleny. Hájek v 78. minutě rozehrával volný přímý kop z nebezpečné vzdálenosti. Přímák rozehrál Tomáš Hromádko, který ho už lépe trefit nemohl. Krásně vymetl pravý růžek a vstřelil kontaktní gól. Ovšem Nové Hamry o body přijít nechtěly a výhru si v 88. minutě pojistili. Po úniku dvou forwardů akci zakončil Michal Rudolský. Stav zápasu 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hamry
Jaroš Dan: Bohužel jsem neviděl celý zápas. Viděl jsem pouze půlku druhého poločasu, který skončil 1:1. Ovšem kluci si zaslouží velkou pochvalu.




Sestavy


FC Nové Hamry
M. Bali [-] - J. Krajňák [-] (62. M. Wendler [-] ) , A. Ullmann [-] , J. Pazdera [-] , D. Slavík [-] (82. Z. Krajňák [-] ) , D. Petrovič [-] , Š. Pazdera [-] , Z. Krajňák [-] , M. Novák [-] , J. Krajňák [-] , M. Rudolský [-]

TJ Sokol Hájek
L. Sulák [-] - T. Hruška [-] , P. Sojka [-] , J. Kožíšek [-] - J. Průša [-] , D. Perenčaj [-] , T. Hromádko [-] , J. Kníže [-] - R. Leštan [-] , L. Novotný [-] , R. Lešťan [-] (46. J. Frič [-] ) - R. Janovec [-]

ŽK: 37. J. Krajňák , 53. M. Rudolský , 56. D. Slavík , 75. M. Novák - 75. D. Perenčaj , 78. J. Frič , 90. J. Průša .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Sakáč Jan - MACHEK Arnošt (N), DRAHOKOUPIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku