0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střet dvou nejlepších týmů základní části vítěze nenašel. Domácí jednatel klubu se podivuje nad slovy rozhodčího


Branky


0

Nedělní odpoledne bylo pro Benešov opět fotbalové. Přijel totiž lídr tabulky - TJ Dynamo Světlík. Světlíku se na benešovském hřišti tradičně nedaří a už ho nazývá takřka prokletým. Domácí si chtěli spravit chuť po zpackaném utkání s Romem, naopak světlické Dynamo chtělo navázat na domácí výhru s Lipnem, a také chtělo zlomit benešovské prokletí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hostí branku nepřinesl

Zápas začal ve velmi dobrém tempu. Od úvodních minut měl Světlík jasnou převahu, jak ve hře, tak v brankových příležitostech. Hosté hráli výborně kombinačně a dostávali se do menších šancí, které však vytouženou branku nepřinesli. Z množství šancí bylo pouze několik rohových kopů, z kterých těžil pouze jedenkrát Roman Dekret, který však svou hlavičku poslal nad branku domácího gólmana Kuchaře. Zhruba po dvaceti minutách se domácí oklepali z tlaku hostí a poprvé také ohrozili branku V.Tybitancla, který však po nepříliš povedené střele domácího útočníka neměl problém míč zachytit do svých rukavic. Po půl hodině hry po skvělé akci Světlíka z levé strany, mohl vsítit první branku O.Dědič, ke kterému byla vyražena střela brankářem Kuchařem. Kanonýr soutěže mířil z poza vápna téměř do prázdné branky, avšak domácí strážce svatyně byl rychle na nohou a bez problémů si se střelou poradil. Poté se hra vyrovnala a odehrávala se spíše ve středu hřiště, kde míč zastavovala voda, která tam zůstala po deštivém pátečním dnu. Těsně před poločasovým hvizdem mohl otevřít skóre hostující útočník Adam Novotný, který se perfektně uvolnil přes obránce domácích, avšak jeho následný střelecký pokus skončil pouze v rukavicích domácího brankáře. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Nepříliš pohledný druhý poločas

Druhý poločas začal stejně tak, jako skončil ten první - hrou ve středu hřiště. V 55. minutě hledal střídající Z.Rýpar komu by adresoval nahrávku, avšak před ním se rozestoupila obrana domácích, a tak se pokusil obstřelit domácí brankáře. Jeho střela však těsně minula levou tyč benešovské brány a skóre se tedy neměnilo. Další šanci měl po skvělé přihrávce hostující kapitán Adam Novotný, kterého však tváří v tvář vychytal skvěle chytající V.Kuchař. Šancí následně ubývalo čím dál, tím více a hra se opět vyrovnala. Posledních dvacet minut utkání benešovským fotbalistům, kteří hrozili zejména ze standartních situacích z hranice vápna. Všechny pokusy však skončili na dobře bránící světlické obraně. Poslední šanci mohl mít ještě Světlík, ale rozhodčí Janda už standartní situaci nezapískal a ukončil nepříliš pohledné utkání za bezbrankového stavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň (jednatel): "Prvních 30 minut patřilo Světlíku, o opaku nemůže být ani řeč. Naštěstí se Světlíku nepodařilo proměnit šance, které si vypracoval, a to je dle mého názoru hodně rozhodilo! Druhý poločas jsme začali úplně jinak, hostující se začali mezi sebou hádat a v soubojích hodně propadat. Benešov měl v druhém poločase navrch. Hostující začali (převážně tedy obrana) fyzicky propadat a jejich disciplína se začala vytrácet. Šance byly na obou stranách, ale branky se nedočkalo ani jedno z mužstev. Z mého hlediska byla remíza zasloužená! Rád bych ale reagoval na výrok pana rozhodčího Jandy. Cituji: "Dejte si pozor na články, které píšete. Nedivte se pak, že rozhodčí píská proti vám." Nechápu, jak je vůbec možné, že se delegovaný rozhodčí ohání takovou věcí.. Teď nepíši za klub ani za Benešov, ale sám za sebe. Pane Jando, nesoustřeďte se na to, co kdo píše, ale na to, co pískáte. Nejste reportér, ale rozhodčí! Pokud Vás více zajímá, jaký názor na Vás mají lidé, než to, jaký výkon předvedete na hřišti, měl by jste se zamyslet nad pokračováním kariéry rozhodčího! Rád bych Vás upozornil, abyste si pečlivěji nastudoval články které čtete, aby jste byl v obraze, kdo koho napadá! Byl to právě Světlík, který kritizoval výkon rozhodčího Holuba. Z naší strany žádná reakce na výkon rozhodčího neproběhla a už vůbec jsme neotiskli žádný článek! Takže ještě jednou k Vám... Než začnete někoho obviňovat, měl byste si pořádně zjistit podrobnosti!




Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - D. Tynkov [-] (79. P. Korch [-] ) , S. Přívratský [-] , T. Tisoň [-] (55. J. Maleninský [-] ) , P. Gušl [-] , Š. Marek [-] , D. Benda [-] , M. Zabilka [-] , J. Szojka [-] , M. Novotný [-] , L. Mišovič [-]

TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - J. Mondšpigl [-] , O. Válek [-] , F. Píšek [-] , P. Píšek [-] - D. Mendel [-] , P. Vácha [-] (53. Z. Rýpar [-] ) , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 59. O. Válek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KOŽDOŇ Jiří (N), GONDEK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku