T. Dvořáček 56. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:0)

T. Dvořáček 56. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Stárkov zakončil sezónu výhrou


Branky


56. T. Dvořáček (p.) - 47. M. Urban , 65. M. Urban
0

Na poslední kolo do Křinic přijeli hráči ze Stárkova. Zápas, který se odehrál bez účasti delegovaného rozhodčího, skončil lépe pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do posledního utkání vstoupily oba týmy s jasným cílem. Závěr sezóny prostě vyhrát! Domácí i hosté si pár šancí vytvořili, například za domácí tým se převedl mladíček Matyáš Dvořáček, který bohužel pro Křinice nastřelil jen brankovou konstukci. Jinak hra byla vcelku vyrovnaná, oba týmy se snažily kombinovat i hrozit z nebezpečných akcí, rozhodně se nehrál nějaký obranný fotbal, spíše se hrálo velmi otevřeně. Nic zajímavého včetně branek se v první půli neudálo, a tak šli hráči obou týmy do kabin za bezbrankové remízy 0:0.

Efektivnější Stárkov

Začátek druhého poločasu vyšel zcela jasně lépe pro hosty ze Stárkova. Ve 47. minutě se prosadil Michal Urban, který totiž dorazil velmi povedenou střelu z dálky. V druhé půli se hrálo stylem nahoru dolů, oba týmy měly útočné chotuky. Domácím se podařilo v 57. minutě srovnat. Po faulu pískl rozhodčí desítku, kterou si vzal na svá "ramena" Tomáš Dvořáček. Tento kanonýr domácího týmu se nemýlil a srovnal na 1:1. O deset minut později, v 67. minutě se blýskl svým druhým gólem v zápase Michal Urban a to né ledajakým gól. Forvard z kabiiny Stárkova se totiž postavil k trestnému kopu a bez šance vymetl šibenici brankáři Radimu Vítovi. Velmi fotbalová akce, která zápas ozdobila. I proti domácím byla nařízená penaltu, tu však Köhler nedal, jeho mířdla zamířila jen na břevno. Hosté i domácí vytvářeli další šance, na straně domácích to byl Plný, který nemířil přesně, na straně hostí si tuto roli vyzkoušel Žid, rovněž bez úspěchu. A tak velmi atraktivní zápas skončil vítězstvím hostů 1:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Lukáš Harviš - hráč Křinic: Aspoň, že kvantita a kvalita rozhodčích v této soutěži je na vysoké úrovni...

Sokol Stárkov
Václav Kučera - Stárkov: Škoda, že je konec sezóny, protože jsme až teď začali vyhrávat.

Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - L. Harviš [-] (66. J. Kovač [-] ) , M. Adamov [-] (46. P. Balcar [-] ) , T. Plný [-] , J. Roman [-] , T. Dvořáček [-] , M. Dvořáček [-] , N. Ben [-] , L. Kalous [-] , M. Vinš [-] , P. Rosa [-] (72. A. Suchánek [-] )

Sokol Stárkov
M. Pročko [-] - M. Urban [-] , M. Žid [-] , J. Bárta [-] , T. Kylar [-] , V. Pročko [-] , Z. Vencl [-] , M. Šmatlán [-] , O. Vágner [-] , L. Lokvenc [-] (57. P. Říha [-] ) , K. Köhler [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku