4:2
(4:0)
52. K. Köhler (p.)
75. M. Kanozsay
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otovice doma naplno bodovaly


Branky


11. J. Kuchta , 21. P. Vogel , 28. M. Korityák , 39. J. Nigrín - 52. K. Köhler (p.) , 75. M. Kanozsay
0

V druhém kole hostily Otovice hosty ze Stárkova. Domácí skvělým prvním poločasem rozhodli celé utkání, a tak získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o zápase

Do zápasu nastoupily oba týmy v odlišném rozpoložení. Domácím se podařilo sejít skoro v plném počtu, hostům naopak chybělo pár hráčů, které musel hrající (chytající) trenér Kučera nahradit dorostenci. Zápas začali daleko lépe domácí. Hned v 11. minutě po akci ze strany překonal z úhlu Kuchta brankáře Kučeru. Tímto gólem domácí zapnuli gólostroj. O deset minut později se prosadil technicky otovický špílmachr Vogeů, stav byl tedy 2:0. Třetí gól v pořadí po postranní akci vsítil benjamínek domácích Milan Korityak. Daleko lepší domácí stihli do poločasu ještě vstřelit čtvrtou branku, o kterou se zasloužil po zmatení hostujících z důvodu neodpískané ruky Jiří Nigrin. Do kabin mohli jít domácí určitě spokojenější než hosté ze Stárkova.

Stárkov výsledek jen zkorigoval

Druhý poločas se odehrála spíše vyrovnaná partie, hosté se zlepšili, místy i soupeře přehrávali. Podařilo se jim stav snížit, v 52. minutě se po faulu na Jana Bártu kopala penalta. Tu s přehledem proměnil kapitán hostujících Karel Köhler. Jak domácí tak i hosté měli pár šancí, pár náznaků ohrožení branky, nic z toho až na jendu střelu nebylo. V 75. minutě vystřelil hráč hostí Jiří Tobiáš na branku Pokorného, jeho střelu avšak jeden z obránců tečoval do protipohybu Pokorného, který neměl žádnou šanci. Poté se již zajímavého nestalo, a tak velmi zajimavý a na branky bohatý zápas, skončil výhrou domácíh Otovic 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Když se v Otovicích sejdeme, tak je vidět, že to jde. Jasný první poločas rozhodl.

Sokol Stárkov
Václav Kučera - Stárkov: První poločas rozhodl o celkovém výsledku utkání. Ve druhé půli jsme jen bohužel výsledek zkorigovali.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - J. Panchártek [-] (85. J. Dziak [-] ) , J. Nigrín [-] (80. P. Motyčák [-] ) , T. Korityák [-] , M. Korityák [-] , P. Vogel [-] , P. Franc [-] , J. Kuchta [-] , V. Franc [-] , L. Kudláček [-] , Z. Vacek [-]

Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - M. Urban [-] , J. Bárta [-] , V. Pročko [-] , Z. Vencl [-] , O. Vágner [-] (75. M. Kanozsay [-] ) , J. Tobiáš [-] , M. Šmatlán [-] , L. Lokvenc [-] , L. Prisztavok [-] (46. L. Kučera [-] ) , K. Köhler [-]

ŽK: 56. V. Kučera , 60. L. Kučera .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Tůma Lukáš - DRECHSEL Petr (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku