2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinice vrátili Otovicím jarní porážku


Branky


0

První kolo druhé části sezóny svedlo k souboji Křinice s Otovicemi. Domácí mají, co oplácet. S Otovicemi už jednou na jaře doma prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Křinice ovládli první půli

Do první půle nastoupili v lepší pohodě domácí. Soupeře z Otovic přehrávali ve všech činnostech, šancí si vytvořili dost. Z toho se dalo vyvodit to, že musí vstřelit branku. Ve 12.minutě se po akci ze strany se v pokutovém území po závaru nejlépe zorientoval Jan Roman, který poslal Křinice do vedení. Křinice dále kontrolovaly hru, Otovice hrály spíše na brejky. Oba týmy dokázaly nastřelit vícekrát brankovou konstrukci, zřejmě dnes postavili oba brankáři dobře své tyče. Ve 43. minutě vyslal krásnou střelu z třiceti metrů Tomáš Dvořáček, který upravil stav první půle na 2:0.

Druhý poločas se vyrovnal

Po zvýšení hlasu trenéra Fajstla, který hráčům vytýkal hlavně neproměněné šance a herní projev, se tedy herní projev hráčů Křinic zlepšil. Jejich útočná snaha byla enormní, celkově druhá půle byla útočná z obou stran. Otovičtí se snažili také podniknat útočné výpady na soupeřově půlce, jejich vytvořené šance avšak přišli vniveč, jelikož útok hostujících byl velmi impotentní. Například Petr Drechsel se řítil úplně osamocený na brankáře Radima Víta. Avšak na tomto velmi obratném brankáři ztroskotal. Křinice mohly přidat další, v pořadí třetí branku. Sudí Škoda totiž nařídil pokutový kop. Role střelce se ujal Tomáš Dvořáček, střelec druhého gólu zápasu. Druhý gól ale nepřidal, penaltu mu velmi zdatně vykryl brankář Pokorný. Zbytek zápasu se už dohrál v klidu, a tak mohli po závěrečném hvizdu slavit výhru domácí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér domácích: Dnes jsme zaslouženě vyhráli. Škoda, že jsme neproměnili šance, které jsme měli. I přesto bych čekal od některých hráčů daleko více, myslím si, že máme daleko na víc.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Dnes jsme bohužel vytvořili smutný rekord, kdy jsme nedali přes 300 minut branku.



Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - P. Rosa [-] , M. Vinš [-] , L. Kalous [-] , N. Ben [-] - T. Dvořáček [-] , T. Plný [-] , J. Roman [-] , M. Dvořáček [-] - J. Kovač [-] , L. Harviš [-] -

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - P. Motyčák [-] , T. Hrnčíř [-] , P. Drechsel [-] , J. Nigrín [-] , J. Kuchta [-] , P. Franc [-] , M. Korityák [-] , T. Korityák [-] , L. Kudláček [-] , Z. Vacek [-]

ŽK: 15. P. Rosa , 43. T. Plný , 60. T. Dvořáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Martin - KAREL Roman (N), VALÁŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku