Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO První tým tabulky opět zvítězil


0

Tým ENDECO Zdejcina na domácím hřišti uvítal hosty z Vižiny. Zápas nakonec skončil vysokým výsledkem 9:1 a Zdejcina si tak připsla další výhru v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Zápas začal po úvodním hvizdu pana rozhodčího Zdeňka Veverky, který celé utkání vedl. Balonu se hned ujali domácí ze Zdejciny a jen tak se ho nechtěli vzdát, od první minuty si vytvářeli šance a hned v šesté minutě jednu šanci proměnili. David Vokáč střílel rohový kop, před brankou se utrhl Radek Roubal a krásnou střelou "na první" se trefil přímo za záda brankáře hostů, Jaroslava Ilka. I když si hosté dokázali vytvořit pár šancí, žádná nebylo gólová, všechny jejich střely šly buď zcela mimo branku, nebo si s nima hravě poradil brankář domácích, Martin Šafránek. Další branka padla ve dvacátétřetí minutě, do sítě hostů se trefil David Vokáč. Hned po pěti minutách branku zopkaoval, Milan Chovančík mu nahrál a Vokáč tak mohl střílet do odkryté brány. Ve třicátépáté minutě padl další gól, po ofsajdu hostů odkopával balon brankář Martin Šafránek, mířil přesně na svého spoluhráče Milana Chovančína, který si balon zpracoval a poslal ho tvrdou střelou přímo do sítě hostů. Ve čtyřicáté minutě pan rozhodčí vytáhl první žluto kartu zápasu, dostal ji Patrik Kroka ze Zdejciny. Do poločasu již žádná další branka nepadla, ve čtyřicátépáté minutě pan rozhodčí první poločas ukončil a do šaten se odcházelo za stavu 4:0 . 

Šest branek a hattrick Vokáče

Druhý polčas začal po přestávce zase lépe pro domácí tým. V padesátédruhé minutě se po přihrávce od Chovančíka trefil po třetí v zápase David Vokáč a zapsal si tak další hattrick. Tři minuty po brance domácích fauloval hráč Karel Bouček z Vižiny a od pana rozhodčího si tak vysloužil žlutou kartu. Padesátáosmá minuta přinesla další gól, do sítě hostů se zase trefil David Vokáč a upravil tak skóre na 6:0 . Domácí se dostávali do velkého počtu šancí po celý poločas, ale některé se jim nepodařilo proměnit. Milan Chovančík měl několik šancí na noze, ale bohužel jeho střely nebyly tak přesné jak jsou fanoušci zvyklí. V sedmdesáté minutě se trefil domácí Lukáš Helebrant, ten ve středu hřiště prokličkoval mezi hráči a střílel do branky, brankář Ilko jeho střelu ale vyrazil, balon se dostal zpět k Helebrantovi a ten jen hlavičkou doťukl balon do sítě. Pět minut potom přišla gólová šance i pro hosty, po chybě v obraně se hráč Tomáš Stupka dostal k bráně a vstřelil z odraženho balonu branku. Po rozehrání se k balonu dostal Milan Chovančík a doběhl sám až na vápno, balon mu chytil brankář z Vižiny, ten ale nepochopitelně chytl i nohu hráče a chtěl ho srazit, Chovančík do něj strčil a rozhodčí mu tak dal žlutou kartu.  Domácí si ale z tohoto jednoho gólu hostů nic nedělali a do konce zápasu se ještě dvakrát trefili, v osmdesátéminutě balon polsla do sítě Martin Lepšík a v osmdesátépáté se po páté v zápase trefil David Vokáč. V devadesáté minutě pan rozhodčí zápas ukončil za stavu 9:1 a domácí Zdejcina si tak zapsala další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek- brankář: Dnešní zápas byl vítězný a to je pro nás to nejdůležitější.




Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - M. Chovančík [-] , D. Vokáč [-] , M. Lepšík [-] , P. Kroka [-] , L. Helebrant [-] , O. Choc [-] , R. Roubal [-] , J. Roll [-] , K. Bína [-] , J. Rotta [-]

TJ Vižina
J. Ilko [-] - M. Dolanský [-] , T. Stupka [-] , M. Bučko [-] , M. Lemr [-] , K. Bouček [-] , P. Pekárek [-] , J. Krbec [-] , M. Blovský [-] , J. Škarda [-] , P. Černý [-]

ŽK: 40. L. Helebrant , 75. M. Chovančík - 55. K. Bouček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VEVERKA Zdeněk - BUDÍN Zdeněk (N), ČERNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.