Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín B rozstřílel tým z Litně. Ti ovšem dorazili pouze v 8 hráčích.


Branky


0

Poslední zápas tohoto kola se odehrál na Tetíně. Domácí na svém hřišti vyzvali tým z Litně, hosté ale dorazili pouze v počtu 8 hráčů. I přes to dokázala Liteň vstřelit tři branky a Tetín B trošku potrápit. Tři body nakonec zůstaly podle předpokladu doma a Tetín tak ještě pořád drží šanci na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v pvním poločase.

Poslední utkání 17. kola sehrály týmy Tetín B - Liteň . Zápas vedl pan rozhodčí Jiří Tichý, na zápase byl přítomen i delegát Jiří Gall, jelikož rozhodčí Tichý teprve začíná. Utkání začalo hvizdem v 17:00 hodin. Hra byla od začátku v režii domácích, což se kvůli počtu hráčů hostů dalo předpokládat. Gólová smršť začala v desáté minutě, kdy se trefil střelou po zemi Jakub Čmelík, následoval ho ve dvanácté minutě Radim Onderka a v patnácté minutě se trefil opět Jakub Čmelík .Další branku vstřelili hosté, v osmnácté minutě mířil přesně Václav Los a snížil tak skóre na 3:1 . Hra byla z větší části tvořená jen domácím týmem, hosté se několikrát dostali k balonu, ale v malém počtu hráčů z toho nedokázali nic vytěžit. Další branky přišly ve třicáté a třicátéprvní minutě, kdy se dvakrát v minutě trefil Martin Krtek. Hosté si ve třicátésedmé minutě dokázali vytvořit šanci, Petr Kohout střílel přesně a Liteň tak do konce poločasu snížila skóre . Do šaten se odcházelo po 45 minutách za stavu 5:2 .

Dva hattricky v zápase.

Druhý poločas začal a opět byl převážně v režii domácích z Tetína, což hned ve čtyřicátéosmé minutě potvrdil Jaroslav Smrčka brankou do sítě hostů. V padesátéprvní minutě skóroval opět Jakub Čmelík, který si díky tomuto gólu připsal hattrick v zápase. Hra se poté na chvilku zklidnila, neútočilo se na branky a hrálo se spíše kolem středu hřiště. Šance domácích na další branku přišla v šedesátéšesté minutě, Čmelík nahrával na Martina Krtka, ten si poradil s obranou a tvrdou střelou přímo do sítě si také připsal třetí branku zápasu a tím pádem hattrick. Dvě minuty nato se role obrátili, Krtek nahrával Jakubovi Čmelíkovi a ten poslal balon do branky. Domácí zvolnili a hosté z Litně toho náležitě využili, a v sedmdesátédruhé minutě se Václav Los a Petr Kohout dostali za obranu. Petr Kohout po zemi poslal balon na Holečka, ten střelu nechytil a Liteň tak vstřelila třetí gól. Poslední branka ale patřila domácím, v osmdesátésedmé minutě si svůj pátý gól v zápase vstřelil Jakub Čmelík. Zápas byl ukončem a tři body tak zůstaly doma. 



Ohlasy k zápasu


TJ a SK Tetín B
P.L.: Výhra je výhra, jsme rádi za tři body a že padlo deset branek je plus navíc. Potřebujeme každý bod aby jsme si udrželi šanci na druhé místo tabulky. Tak uvidíme jak nám vyjde další zápas.

FK Liteň
Marek B.: Poslední dobou nejsme schopní sejít se v plném počtu a tak většinou prohráváme. Je to škoda, snad příští zápas bude lepší.



Sestavy


TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - V. Červený [-] , R. Onderka [-] (46. R. Pacák [-] ) , M. Burian [-] , L. Balada [-] - V. Janda [-] (46. J. Smrčka [-] ) , J. Zdechovan [-] , M. Gaži [-] (57. H. Jan [-] ) , K. Martin [-] - J. Čmelík [-] , L. David [-]

FK Liteň
M. Jílek [-] - P. Kohout [-] , M. Berka [-] , J. Hájek [-] , J. Fryč [-] , V. Los [-] , T. Neumann [-] , M. Dufek [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: TICHÝ Jiří - POSPÍCHAL Petr (N), KLIMENT Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.