2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:00

13.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkově vyrovnané utkání viděli diváci ve Vojtanově


Branky


10. A. Král , 77. P. Tesař - 12. M. Sláma
0
       Domácí hráči přivítali na svém hřišti poslední celek tabulky Strunal Luby a po 90. min. nakonec zvítězilo domácí mužstvo rozdílem jedné branky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupili hráči obou mužstev z odhodláním zvítězit. Lépe toto vyrovnané utkání začli domácí hráči, kteří si v 10. min. vytvořili slibnou akci a otevřeli skóre utkání. Zakončovatelem za domácí byl v uvedené minutě Aleš Král. Vypadalo to, že domácí hráči ihned ze začátku neponechají nic náhodě, ale hosté se pustili s vervou do protiútoku a hned za 2. min. po obdržené brance srovnali skóre utkání na 1:1. Štastným střelcem za hosty,  byl mladý hráč Martin Sláma.   Do konce utkání zbývalo ještě mnoho času, ale nikdo z hráčů se neprosadil a skóre nezměnil. I když si mužstva vytvořila několik slibných možností skórovat, tak  po 45. min. to bylo stále 1:1.

Hlavní rozhodčí Václav Vošmik v prvním poločase nemusel udělit žádný karetní trest. Pěkná návštěva 70 diváků se mohla těšit na druhý poločas tohoto vyrovnaného utkání.

      Do druhého poločasu provedl pouze jednu změnu a to domácí trenér  Vladimír Chmelař. Hostující trenér ponechal stejnou sestavu  jako v prvním dějství. 

Oba týmy se do sebe opět pustily a hráči si v průběhu prvních minut vytvořili pár slibných akcí, ale brankáři na obou stranách zatím nemuseli tahat míč ze svých sítí. Domácí hráči byli však v průběhu dalších minut utkání o něco lepší. Tuto svoji snahu korunovali až v 77. min., kdy se  k míči jako poslední  dostal domácí hráč  Pavel Tesař a hostujícímu brankáři Jiřímu Šulcekovi nedal šanci a bylo to 2:1. Skóre tohoto celkem vyrovnaného utkání se již však do konce utkání nezměnilo a domácí hráči po 90. min. se radovali z tohoto těsného vítězství.

Ani v průběhu druhých 45. min. hlavní rozhodčí Vošmik, nemusel sahat do své kapsy pro karetní tresty. Toto vyrovnané utkání se odehrálo ve férovém duchu.



Sestavy


FC Vojtanov
P. Križan [-] - M. Šimeček [-] , J. Kába [-] (65. P. Tesař [-] ) , V. Klier [-] , P. Starec [-] - M. Šustek [-] , Z. Král [-] , J. Staňo [-] , S. Hajmacher [-] (46. J. Šťavka [-] ) - J. Polovka [-] , A. Král [-]

TJ Strunal Luby
J. Šulcek [-] - M. Sláma [-] , A. Mlčoch [-] , J. Nachanický [-] , L. Fara [-] , V. Johan [-] , P. Gontkovič [-] , R. Tměj [-] , L. Odlas [-] , M. Hnilica [-] , L. Balhar [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vošmik Václav - CHLÁDEK Jozef (N), ODLAS Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.