4:3p.
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nakonec vyznělo po penaltách pro domácí celek


Branky


5. D. Kroft , 15. D. Kroft , 30. V. Semančík - 47. T. Kafka , 62. T. Kafka , 67. N. Elias
0

     Domácí tým přivítal v tomto derby na svém hřišti Sokol Drmoul. Po základní době nakonec zvítězil na penalty Tatran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gólově vyzněl pro domácí hráče.

       V prvním poločase trenéři obou celků postavili to nejlepší co měli po ruce. Hosté na htrávníku Tatranu  se hned pustili do domácího celku a domácí brankář Pepa Rozsíval měl plné ruce práce a s ním i celá obrana. Hosté sice byli aktivnější, ale domácí hráči zase stříleli góly. První branka padla již v 5. min.. kdy z hranice velkého vápna vystřelil tzv. šmudlu domácí Dominik Krof a překonal brankáře hostů Jirku Kůtu. Tento hráč  zaskočil z pole do role brankaře. Hosté přijeli bez gólmana.

Po tomto gólu se hra vyvíjela stejně, hosté byli zase o něco aktivnější, ale ve středu pole udělali chybu , kterou opět potrestal svojí střelou v  15. min. opět domácí záložník Dominik Kroft. Stav utkání byl rázem 2:0. I když obraz hry na toto vůbec nevypadal. Další chybu potrastal Tatran ve 30. min., kdy s k míči dostal  Vlasta Semančík a bylo 3:0. Do konce poločasu další góly nepadly i když šance byly na obou stranách a hlavní rozhodčí Jiří Kroupa ukončil po 45. min. první půly.

Jednoznačný druhý poločas pro Sokol Drmoul

     Do druhého poločasu opět hostující hráči vlétli do zápasu patřičně nažhavení a bylo to znát na jejich aktivní hře. Netrvalo to dlouho a jeden z velmi aktivních hráčů Drmoulu se dostal po pravé straně za obránce Tatranu , pohrál si z balónem a střelil první branku svého týmu ve 47. min. . Tímto střelcem, byl Tomáš Kafka. Po tomto gólu domácí hráči úplně přestali hrát a hosté byli jednoznačně lepší tým. byli více aktivnější a jejich pohyb v poli byl na velmi dobré úrovni, kdy toto korunovali v 62. min. po totožné akci po pravé straně svým druhým gólem do sítě Tatranu. Stav byl již 3:2. Opět střelcem, byl Tomáš Kafka. Hostující hráči byli na koni a domácí obrana byla stále pod tlakem. Domácím se nic nedařilo a míč je neposlouchal. Toho po chybě v záloze využil v 67. min. Elias Nebiyu a srovnal stav utkání na 3:3. Z domácím týmem to po této vyrovnávací brance vypadalo špatně, ale obrana Tatranu to ke konci zvládla a šlo se na penalty.

Štěstí stálo na straně Tatranu.

Stav po 90. min. byl 3:3 a šlo se na penalty. Hostující hráči se netrefili ve třech případech a domácí toto utkání rozhodli nakonec  v poměru  3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Gendráč Miloslav ( trenér): " První poločas hrál Sokol Drmoul lépe, ale kluci po jejich chybách dali tři góly, takže do bylo fajn. Ve druhém poločase byli hosté jednoznačně lepší, ale nakonec remíza . Penalty jsme rozhodly v náš prospěch. Důležité dva body do tabulky."

TJ Sokol Drmoul
Langer Zdeněk ( trenér): "První půle byla po našich chybách rozhodnuta docela rychle, chyběl nám golman a bylo to ze začátku znát. Druhá polovina z naší strany parádní , kluci dali 3 branky a chybělo nám ke konci taky štěstí. Po 90.min. penalty, kde jsem pohořeli. "



Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
J. Rozsíval [-] - Č. Hrubý [-] , M. Hála [-] , D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , M. Hurajčík [-] (63. J. Štiller [-] ) , R. Tunder [-] , A. Sejkora [-] (76. T. Jirásek [-] ) , P. Kvěšek [-] (71. M. Stolec [-] )

TJ Sokol Drmoul
J. Kůta [-] - T. Šelmek [-] , J. Mucek [-] , N. Elias [-] , T. Kafka [-] , L. Černohorský [-] , R. Klofanda [-] (74. T. Štrunc [-] ) , M. Langer [-] , M. Purkrt [-] , P. Kóša [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 75. Č. Hrubý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroupa Jiří - FURIŠ Adam, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.