1:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství Sokola Drmoul na hřišti Strunalu Luby


Branky


23. A. Bozgan - 14. N. Elias , 41. T. Kafka (p.) , 44. R. Klofanda , 49. T. Šelmek , 63. T. Kafka , 75. T. Kafka
0

Domácí Luby neodolaly náporu Sokola Drmoul a dostaly šest branek v utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí tým Strunal Luby přivítal na svém velkém hřišti hráče Sokola Drmoul. Hostující hráči byli favoritem utkání, což také hned ve 14. min. potvrdil střelou Elias Nebiyu. Tento hráč překonal domácího bránkáře Pavla Gontkoviče,  0:1. Hráči obou týmu se po této první brance do sebe zakousli a ve 23. min. se do sítě hostujícího gólmana Viktora Švingera trefil Valentýn Bozgan Aurel. Rázem byl stav utkání srovnán na 1:1. Hostující hráči však zvýšili své obrátky a těsně před koncem prvního poločasu se trefil z nařízené penalty  ve 41. min. nejlepší hráč Sokola Tomáš Kafka. Aby toho nebylo málo, následně zhruba za 3 min. přidal třetí branku po pěkné akci  Roman Klofanda. Hosté se v prvním poločase ujali vedení 1:3.

Hlavní rozhodčí tohoto utkání Jaroslav Coufal nemusel trestat žádného hráče. Po prvních 45. min. do kabin šli tedy spokojenější hostující hráči Sokola Drmoul.

     Na začátku druhého poločasu domácí trenér udělal jednu změnu v sestavě, hostující hráči nastoupili ve stejné sestavě. Ihned v prvních minutách bylo patrné, že hostující hráči jsou lepším týmem něž domácí. Toto také potvrdil dalším gólem ve 49. min. do sítě domácího brankáře Tomáš Šelmek. Stav utkání,  byl rázem 1:4 pro Sokol. Domácí tým nevědl kam dříve skočit. Sokol Drmoul si vytvářel další šance, ale skórovat se mu podařilo až v 63. min. K míči se dostal velmi dobře hrájící Tomáš Kafka a svoji druhou trefou v tomto utkání navýšil skóre svého celku na 1:5. Domácí hráči se sice snažili, ale nepodařilo se jim rozjetý Sokol přibrzdit. Hráči Drmoulu se mohli v tomto zápase radovat ještě z dalšího střeleného gólu a to 75. min.

K míči se opět dostal dobře hrající  Tomáš Kafka a svým hattrickem završil parádní jízdu Sokola na hřišti Strunalu. Stav utkání byl rázem  1:6. Hosté ještě ve zbytku utkání mohli svoje brankové hody navýšit, ale další gól již  nedali. Hlavní rozhodčí tohoto utkání Jaroslav Coufal  v 90. min toto utkání ukončil.

Hosté se mohli radovat ze svého jednoznačného vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Drmoul
Zdeněk Langr (trenér): " Dle mého názoru jsme domácí hráče přehráli ve všech směrech a zaslouženě si odvážíme tři body. Mohli jsme ještě v průběhu druhé půle dát více gólů, ale toto se již nestalo. Jsem velmi spokojený a děkuji klukům za výkon."



Sestavy


TJ Strunal Luby
P. Gontkovič [-] - J. Stejskal [-] , A. Mlčoch [-] , L. Hubáček [-] , L. Fara [-] , M. Rimanovský [-] (46. M. Ondič [-] ) , P. Syroha [-] , A. Bozgan [-] , L. Odlas [-] , S. Bartoněk [-] , L. Balhar [-]

TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - T. Šelmek [-] (78. M. Langer [-] ) , J. Mucek [-] , N. Elias [-] , T. Kafka [-] , L. Černohorský [-] , R. Klofanda [-] (62. T. Štrunc [-] ) , M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] (69. J. Kůta [-] ) , P. Kóša [-] , K. Novotný [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - ODLAS Luboš (N), BOLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.