3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy ze spodních příček tabulky se utkaly na hřišti Vojtanova


Branky


84. J. Šťavka , 86. A. Král - 26. J. Rozsíval , 43. V. Semančík (p.)
0

     Druhý duel mezi těmito týmy v jarní části byl po devadesáti minutách nerozhodný. Na penalty však vyhráli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze Tří Seker byli v první půli gólově lepší.

     Domácí trenér Vladimír Chmelař sestavil pro toto utkání kvalitní tým, který měl hostům co oplácet z prvního kola jarní soutěže. Hostující tým započal toto utkání lépe a ve 26. min. po střele Josefa Rozsívala se Tatran ujal vedení 0:1. Průběh dalších minut byl více v režii hostujícího Tatranu, který ještě ve 43.min. po nařízeném pokutovém kopu zvýšil svůj náskok již o dvě branky. Šťastným střelcem pokutového kopu byl záložník Tatranu Vlastimil Semančík. Stav utkání v prvním poločase vyzněl jednoznačně pro hosty ze Tří Seker. Obě mužstva do přestávky odváděl hlavní rozhodčí René Furiš.

Domácí tým srovnal stav utkání.

     Obě mužstva do druhého poločasu nastoupili v nezměněných sestavách a obraz hry se zatím nezměnil. Oba týmy si vytvořily řadu šancí, ale ani jeden tým si nespravil chuť z žádného gólu. Už se zdálo, že Tatran opět urve nad Vojtanovem plný počet bodů, ale domácí nehodili flintu do žita a v závěru celého utkání, nejprve v 84.min. snížil na 1:2 Jiří Šťávka a v zápětí za dvě minuty střelil vyrovnávací branku kapitán domácích Aleš Král. Stav utkání byl rázem nerozhodný 2:2 a šlo se do penaltového rozstřelu. 

Dva body v penaltovém rozstřelu získali domácí hráči.

      Obě mužstva si ze svých řad vybralo pět adeptů na penaltový rozstřel. Domácí tým proměnil všech pět penalt. Na straně Tatranu se netrefil Dominik Kroft a domácí se mohli radovat z tohoto vítězství 5:4. Do tabulky si Vojtanov připsal dva body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec (hrající předseda): "První poločas jsme byli jednoznačně lepší tým, což jsme také potvrdili dvěma střelenými brankami. Průběh druhého poločasu byl v celku vyrovnaný, ale své vítězství jsme v závěru utkání ztratili. Domácí využili své šance a vstřelili nám dva góly. V penaltovém rozstřelu jsme měli smůlu, kdy se jeden z nás netrefil do sítě. Myslím si, že jsme mohli celé utkání vyhrát."



Sestavy


FC Vojtanov
P. Križan [-] - A. Král [-] , P. Starec [-] , M. Šimeček [-] , J. Šťavka [-] - M. Šustek [-] , J. Staňo [-] , J. Kába [-] , Z. Král [-] - J. Polovka [-] (61. P. Tesař [-] ) , P. Šimeček [-]

TJ Tatran Tři Sekery
L. Šilhán [-] - J. Štiller [-] , M. Hála [-] , P. Kvěšek [-] , Č. Hrubý [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , D. Kroft [-] , O. Hrbek [-] (65. M. Stolec [-] ) , A. Sejkora [-] , J. Rozsíval [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: FURIŠ René - CHLÁDEK Jozef (N), FURIŠ Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.