5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

7.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá nakonce rozstřílela Luby pěti góly


Branky


0

      Sokol Teplá na svém letišti přivítal poslední celek Strunal Luby a po 90. min. byl stav jednoznačných 5:0 pro Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Do prvního poločasu nastoupili domácí hráči Sokola po minulém zpackaném zápase ( inzultace rozhodčího) s úmyslem zlepšit si svojí reputaci. Oba týmy měly plné lavičky náhradníků, tak se očekával velký boj. Na obrovském letišti začali lépe domácí hráči a již v 10. min. se blýsknul svoji trefou do sítě hostujícího brankáře Jiřího Šulceka domácí sniper Lukáš Pavlík. Po tomto střeleném gólu se zdálo, že domácí hráči budou ve velkém laufu a nastřílí ještě hodně branek. To se jim však moc nedařilo a i když si vytvořili několk slibných akcí , tak obrana Strunalu v čele s golmanem Šulcekem stále odolávala. Hostující hráči rovněž zaznamenali několik slibných akcí, ale kýženého gólu se nedočkali. Domácí trenér v samotném závěru vystřídal jednoho hráče, ale to bylo asi tak vše co se odehrálo do prvního poločasu. Po 45. min. byl stav 1:0 pro domácí a hlavní rozhodčí Jiří Kroupa odváděl hráče do šaten.

     Do druhého poločasu za krásného ideálního počasí a za přítomnosti  50-ti diváků vlétli do hry lépe domácí hráči a v 52. min. se k míči dostal neúnavný záložník Filip Helembai a svoji trefou navýšil stav utkání na 2:0.

Po tomto druhém gólu byli domácí hráči o něco lepším týmem a začali více úřadovat na polovině Strunalu. Tento velmi sporadicky odpověděl náznakem akce, ale domácí brankář Michal Bydžovský nemusel řešit nějaké složité chilky. Domácí trenér Pavlík ještě prostřídal své hráče a s přibývajícím časem se domácí tým více dostával do šancí. Ze svého dalšího úspěchu se Teplá radovala v 75. min. a 80. min., kdy  dobře hrající  Lukáš Fejtek  střelil další dva góly. Stav utkání byl již jednoznačně nakloněn pro domácí 4:0. Za tohoto stavu si již domácí tým hru zcela pohlídal. Hostující hráči  se k žádnému vážnému zakončení nedostali. Naopak domácí tým byl ještě při chuti a v samotném závěru utkání v 85. min. svoji trefou završil Radek Fišer výhru domácích na 5:0. Domácí trenér Jan Pavlík mohl být s výkonem svého týmu tedy plně spokojen a do tabulky si připsal Sokol Teplá důležité tři body. Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa udělil za celý zápas  pouze jednu žlutou kartu a to domácímu Bartoškovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá
Jan Pavlík ( trenér): " Myslím si, že naše hra odpovídala konečnému stavu utkání. Řekl jsem klukům v kabině, že se musí soustředit na hru a mají podat dobrý výkon, což se podařilo a mužstvo z Lubů jsme jednoznačně na našem hřišti přehráli. Chci hráčů za toto poděkovat."




Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - R. Mydloch [-] , Z. Koudelka [-] , P. Švábek [-] - L. Stehlík [-] (46. R. Kozic [-] ) , F. Helembai [-] (82. R. Mydloch [-] ) , R. Fišer [-] , R. Novák [-] - L. Pavlík [-] - L. Fejtek [-] , J. Bartoška [-] (65. S. Mydloch [-] )

TJ Strunal Luby
J. Šulcek [-] - J. Nachanický [-] , A. Mlčoch [-] , L. Hubáček [-] (85. M. Deraha [-] ) , L. Fara [-] , R. Tměj [-] (60. A. Bozgan [-] ) , P. Syroha [-] , M. Hnilica [-] , L. Odlas [-] , M. Sláma [-] , L. Balhar [-]

ŽK: 43. J. Bartoška .
Místo: Teplá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HRABOVSKÝ Pavel (N), ODLAS Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.