Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby doma prohrály nad týmem z Vojtanova


Branky


0

      Poslední tým tabulky přivítal předposlední tým z Vojtanova na svém letišti. Po vyrovnaném utkání nakonec zvítězili hostující hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Za velmi pěkného počasí a za přítomnosti 50-ti přihlížejících diváků si oba týmy v průběhu první půle vytvořili několik slibných akcí. Žádná z těchto akcí, však zatím nebyla proměněna. Domácí hráči byli mírně lepším protivníkem a těsně před koncem první půle ve 45. min. po akci střelil domácí hráč Martin Sláma první gól v tomto utkání. Na ukazately skóre bylo 1:0 pro domácí hráčev.  V prvním poločase, který se hrál v poklidném duchu nemusel hlavní rozhodčí Ivan Balhar šahat pro karty.

Domácí tým odcházel v mírně lepší náladě do šaten.

      Do druhého poločasu provedli trenéři obou celků malé změny v sestavách. Na začátku druhé půle byli aktivnější hostující hráči a po vydařené akci v 51. min. útočník Petr Šimeček srovnal svojí trefou skóre zápasu na 1:1.  Po tomto střeleném góle byli hosté na koni a svého protivníka mírně přehrávali. Na obou stranách si mužstva sice vytvořila několik šancí, ale tím lepším týmem byl v 61. min. opět hostující hráč Pavel Polovka, který se trefil do sítě domácího brankáře Jiřího Stejskala. Stav utkání byl rázem 1:2 pro Vojtanov. Po střeleném gólu se obraz hry moc neměnil, šance byly na obou stranách. Kýžený gól však padnul až v 72. min. po střele hostujícího záložníka Miroslava Šustka. Stav utkání byl již 1:3 pro hráče z Vojtanova.

Po tomto střeleném gólu se však domácí hráči s tímto nechtěli smířit a po zdárné akci se k míči dostal v 75. min. Antonín Mlčoch a překonal hostujícího bránkáře Pavla Křižana. Stav utkání byl  2:3 pro hosty. Zbylých 15. min. do konce utkání již žádná další branka do sítě golmanů nepadla a tak se z vítězství mohli radovat hráči z Vojtanova.

Domácí tým opět nedokázal vyhrát a s jedním bodem je na posledním místě tabulky soutěže.



Sestavy


TJ Strunal Luby
J. Stejskal [-] - J. Nachanický [-] (46. A. Bozgan [-] ) , A. Mlčoch [-] , R. Tměj [-] , L. Fara [-] , L. Hubáček [-] , P. Syroha [-] , M. Hnilica [-] , L. Odlas [-] , M. Sláma [-] , L. Balhar [-]

FC Vojtanov
P. Križan [-] - M. Šimeček [-] , J. Šťavka [-] , J. Staňo [-] , V. Klier [-] - P. Penkert [-] , J. Kába [-] , Z. Král [-] , L. Jór [-] (46. M. Šustek [-] ) - J. Polovka [-] , P. Šimeček [-]

ŽK: 63. A. Mlčoch , 77. L. Hubáček - 78. M. Šimeček , 83. M. Šustek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Balhar Ivan - ODLAS Luboš (N), CHLÁDEK Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.