3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá nakonec zvítězila na penalty


Branky


0

Mužstvo Teplá na svém hřišti přivítalo soupeře ze Tří Seker. Domácí tým po minulé porážce na půdě Tří Seker chtěl vítězství před domácím publikem. Hostujcí tým nastoupil v oslabené sestavě a po remízovém stavu nakonec podlehl až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým zaskočil domácí hráče

       Domácí hráči se pustili od prvních minut do hostujícího celku, ale Sekery se nenechaly zatlačit, vybojovaly na půlce hřiště míč a již v 5. min. po střele hráče Vojty Říhy mezi nohy domácího brankáře se ujaly vedení. Domácí tým byl zcela zaskočen touto brankou. Teplá po inkasované první brance se opět vrhla do útoku, ale obrana Seker zkušeně odebírala míče Tepelským útočníkům. V 10. min. se podařilo Sekerské obraně vybojovat míč, tento posunout na levou stranu. Míč se dostal k záložníkovi Seker, Čendovi Hrubému a ten střelou navýšil skóre hostujícího celku na 0:2.

Domácí tým trošku začal přitápět pod kotlem a v 15. min. po rozehraném rohovém kopu, prostřeli ze skrumáže Lukáš Fejtek hostujícího gólmana Honzu Jirmana. Rázem byl stav 1:2. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu a to i přes to, že hosté mohli zvýšit své vedení.  

Vyrovnaný druhý poločas

       Do druhého poločasu za velmi špatného počasí nastoupili domácí hráči s odhodláním střelit další gól do sítě Tři Seker. Toto se jim však nedařilo, i když si vytvořili hráči Teplé několik šancí, ale pozorná obrana Seker byla na místě. Toto se mohlo změnit zhruba v 65. min., kdy na domácího brankáře po krásném uvolnění běžel útočník Seker Míša Štepánek sám, ale nedokázal prorvat balón za záda Michala Bydžovského. Stav utkání byl za stálého sněžení stále 1:2 pro hosty. Po této šanci se domácí tým více snažil o střelení vyrovnávacího gólu, který nakonce přišel v 80. min. po střele Filipa Helenbaie z dosti velkého úhlu. Brankář hostů nestihl zareagovat a bylo srovnáno na 2:2. Od tohoto gólu domácí tým přehrával hosty, ale stav utkání se již nezměnil a po 90. min. se šlo na penalty.

Teplá udolala svého soupeře na penalty

Sokol Teplá po remízovém stavu v utkání zvítězila v penaltovém rozstřelu nad  Tatranem v poměru 7:6 a do tabulky si připsala dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec ( hrající předseda): " Myslím si, že náš oslabený tým v mizerné sestavě zabojoval a zaslouženě si odváží jeden bod za remízu. Kluci se vůbec nesešli, máme taky zraněné hráče. Doufám, že do příštího utkání se to zlepší. Musím poděkovat všem zůčastněným hráčům za bojovnost."



Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - P. Propper [-] , R. Novák [-] , Z. Koudelka [-] - J. Bartoška [-] , D. Novák [-] , F. Helembai [-] , R. Fišer [-] , F. Navrátil [-] - L. Fejtek [-] , L. Pavlík [-]

TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - V. Říha [-] , Č. Hrubý [-] , D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , T. Jirman [-] , R. Tunder [-] , P. Kvěšek [-] , M. Stolec [-]

ŽK: 50. L. Pavlík - 23. P. Kvěšek , 85. M. Semančík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - KRIŠTA Miroslav (N), VOKÁČ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.