4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

7.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hráč DRAKSL zaznamenal v domácím utkání hattrick


Branky


0

Domácí tým Jiskra Aš - Krásná rozstřílela hosty z Mariánek a do tabulky si připsala tři body. Hattrickem se v tomto utkání blýskl domácí kapitán Draksl Daniel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý první poločas na branky

     Do první půle nastoupili domácí hráči po minulém prohraném utkání s úmyslem zlepšit  si před domácím publikem reputaci. 50 přihlížejícíh diváků za pěkného fotbalového počasí své hráče hnalo dopředu. Divácí za svoje fandění, byli hned v 5. min. po brankové trefě domácího kapitána Daniela Draksla odměněni. Stav utkání byl 1:0 pro domácí hráče. Zdálo se, že k tomuto gólu přibudou další, ale toto se ani z jedné strany  nepodařilo. Týmy měly řadu příležitostí, ale kýžený gól do sítě brankářů nespadl. Hlavní rozhodčí Robert Šmat po prvních 45. min. ukončil svým hvizdem tuto půly.

Jednoznačné vítězství ve druhém dějství ze strany domácích

     Do druhého poločasu nastoupili hráči mužstev v nezměněných sestavách a přihlížející divácí očekávali další branky. Domácí tým měl více ze hry, kdy toto korunoval po hezké akci svým druhým zásahem v 56. min. opět dobře hrající kapitán Daniel Draksl. Hostující brankář Jan Bednár mohl pouze vyndat míč ze sítě své branky. Po této trefě hostující mužstvo vystrčilo mírně drápek a v 60. min. kapitán hostí Pavel Šimice snížil na 2:1.

Ze strany domácích to však nebyl konec. V 69. min. opět domácí sniper Draksl zvýšil svojí trefou do sítě gólmana Mariánek stav utkání na 3:1 pro svůj celek. Domácí tým byl po střelené brance svého kapitána více v laufu a po dalších šesti minutách  opět rozvlnil hostující siť svoji trefou Krasimir Ivanov.  Stav byl rázem 4:1 pro domácí.

Do konce utkání se však diváci další branky nedočkali. Celé utkání se hrálo ve férovém duchu a hlavní rozhodčí Robert Šmat nemusel udělit ani jednu kartu. Jiskra jednoznačně ovládla tento poločas a plně bodovala. Největší zásluhu na tomto měl domácí kapitán Daniel  Draksl, který zaznamenal v tomto utkání hattrick



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - J. Matějka [-] , L. Laudát [-] , K. Ivanov [-] , D. Draksl [-] , M. Bořil [-] , F. Koubek [-] , J. Potůček [-] , J. Šeffl [-] , D. Mazny [-] (69. L. Sládeček [-] ) , J. Bohutínský [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Bednár [-] - O. Kretschmer [-] , M. Schwertschal [-] , D. Žižka [-] , J. Schwertschal [-] (80. A. Steidl [-] ) - T. Votava [-] , A. Paur [-] , P. Šimice [-] - J. Martínek [-] , P. Ceplecha [-] , M. Průcha [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat Robert - BRÁNICKÝ Jiří (N), ŠPIČKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.