Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov před svými fanoušky zdolal Lípu


Branky


0

Hronov díky proměněném pokutovém kopu Milana Šťavíka v nastaveném čase slaví velice důležité vítězství v existenčím utkání proti Lípě nad Orlicí. Domácí ziskem tří bodů živí naději na záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odpověděli na vedoucí branku Hronova

Domácímu Hronovu vyšel vstup do utkání na výbornou. Již v 15. minutě vybojoval Kadavý míč uprostřed hřiště, míč posunul mezi stopery na Šťavíka, který krásným lobem přehodil nepochopitelně vyběhnutého brankáře hostí. Na kopačkách domácích hráčů byla znát nervozita a několik dalších slibných brankových příležitostí nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Ve 35. minutě se podařilo hostům z Lípy vyrovnat skóre utkání. Hosté rozehráli volný přímý kop do křídla, kde se nacházel zcela osamocený hráč, ten zatáhl míč do vápna a vybídl ke skórování Sikoru, který zachoval chladnou hlavu a trefil odkrytou branku Hronova. V prvním poločase se napjatí diváci další branky nedočkali a oba celky odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Šťavík ukázal silné nervy

Do druhého poločasu vstupoval Hronov s vědomím, že remízový stav je pro něj v boji o záchranu v soutěži velkou ztrátou a chtěl udělat vše, aby utkání dovedl do vítězného konce. Velká komplikace však přišla 10. minut po změně stran. Dlouhý aut hostů propadl celým malým vápnem až na zadní tyč, kde se nejlépe zorientoval Kafka a svým důrazem dotlačil míč za záda brankáře Havla. V 60. minutě poslal domácí trenér Samko na hrací plochu Ansorgeho, a jak se v dalším průběhů utkání ukázalo, byl to šťastný tah. Právě střídající Ansorge zatáhl míč po pravé straně, přihrál na vápno, kde si míč zpracoval Franců a krásnou střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout. Skóre utkání bylo opět srovnáno, ale domácí Hronov se tlačil za vytouženou vítěznou brankou. Když už oba trenéři pomalu sepisovali střelce do penaltové loterie přešel další střídající hráč Klabník přes 2 hráče, přesnou přihrávkou do ulice za beky našel Šťavíka, který přenesl míč na druhou stranu, kde stačilo míč doklepnout z metru do prázdné branky. Hronovský hráč však zazmatkoval a míč se mu zamotal pod nohami, hostující brankář ve snaze zasáhnout míč mu skočil pod nohy a fauloval. Domácí Hronov měl ve druhé minutě nastaveného času jedinečnou šanci na vstřelení vítězné branky. Po 5. minutách dizkuzí mezi domácími hráči, kdy nikdo nechtěl vzít tíhu okamžiku na sebe padl černý Petr na zkušeného Milana Šťavíka. V tu chvíli se i takovému hráči v hlavě honila myšlenka: Když dám – pořád máme šanci na záchranu, když ne – okres volá. Milan však tuto situaci zvládl a přesnou ranou poslal brankáře Lípy na druhou stranu. Jak sám po utkání hrdina utkání přiznal, raději by opět maturoval než kopal v takto důležitém okamžiku ze značky pokutového kopu. Do konce utkání si již domácí své nejtěsnější vedení pohlídali a stále živí naději na záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Štěstí se konečně otočilo na naši stranu, uvidíme jak dlouho nám vydrží. Nicméně konečně všichni makali jeden za druhého a střídající hráči pomohli otočit utkání, proto bereme z dnešního duelu tři body.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: Sami jsme si prohráli tři body.



Sestavy


AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Šťavík [-] , J. Danihel [-] , M. Neuschl [-] , V. Tichý [-] (70. M. Phan [-] ) , M. Franců [-] , R. Kadavý [-] (46. L. Klabník [-] ) , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , M. Marx [-] , T. Werner [-] (60. M. Ansorge [-] )

TJ Sokol Lípa n. O.
M. Malík [-] - E. Charvát [-] , R. Kafka [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] (75. J. Bílek [-] ) , J. Vašata [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-]

ŽK: 10. P. Schreiber , 43. T. Werner , 67. M. Marx , 85. M. Neuschl - 80. J. Vašata .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - KRUCKÝ Dušan, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.