Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police před svými fanoušky zvítězila nad Hronovem


Branky


0

Souboj rivalů přinesl od úvodní minuty pro přitomné fotbalové příznivce skvělou podívanou, když během tři minut viděli dvě branky. Ve zbytku utkání a otočení skóre byli domácí hráči nebezpečnějším týmem a připsali si zcela zasloužené vítězství. Naopak hosté si touto prohrou velmi zkomplikovali setrvání v této soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá podívaná od první minuty

Na fotbalovém hřišti v Polici nad Metují bylo vidět okresní derby, když přijel nedaleký celek Hronova. Utkání začalo ve velkém tempu a již ve 2. minutě se hosté ujali vedení, když síť za brankářem Police rozvlnil exligový Strnad. Z vedení se však hráči Hronova neradovali dlouho. U tribuny se k míči dostal Švorčík, obešel bránícího hráče a přesnou přihrávkou našel na hranici vápna Jandíka, ten byl však faulován a rozhodčí bez dlouhého váhání odpískal přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti pro brankáře hostí. K přímému kopu se postavil sám faulovaný Marek Jandík a krásnou střelou k tyči vyrovnal ve 4. minutě skóre utkání. Domácí strhli vedení na svoji stranu v 15. minutě zásluhou rychlostně skvěle vybaveného Kuby Semeráka, který po přihrávce Čermáka zasekl levou nohou míč a pravou ho poslal za záda zkoprněného brankáře Havla podruhé. Žádný tým neměl výraznou herní převahu. Domácímu celku dělali problémy rychlé brejky hostí a především dlouhé auty, které obrana Police v čele s brankářem Kučerou však s vypětím všech sil odvracela. Důležitá třetí branka padla těsně před poločasovou přestávkou. Dlouhý nákop Jandíka ze 42. minuty přebral Klapkovský, předložil do vyložené brankové příležitosti Valterovi, který obešel brankáře Hronova a levou nohou zakončuje do prázdné branky hostí. Domácí tedy odcházeli do kabin spokojenější s vedením 3:1.

Zkušení domácí hráči si vítězství pohlídali

Ani vítr v kabině Hronova nepomohl hráčům ke zlepšení výkonu a v 53. minutě se opět ze vstřelení branky radovali domácí. Po autovém vhazování následovala pěkná kombinační akce, u které na konci stál kapitán Kollert a nevyzpytatelnou rychlou střelou bodlem překonává brankáře Hronova počtvrté. Po této brance se hronovští osmělili, ale další příležitosti na změnu skóre měli opět domácí. Valtera s Klapkovským postupovali sami na brankáře Havla, prvně jmenovaný však nepřihrál přesně, a tak Klapkovský v těžké pozici nastřeluje pouze brankovou konstrukci. Následuje samostatná akce obránce Riegra, který se dostal až před branku Hronova, chytrým lobem přehazuje brankáře, ale trefuje pouze břevno. Po této neproměněné šanci přišel pro domácí trest. Po přesném centru si brankář Kučera ještě s hlavičkou poradil ale dobíhající Danihel již neměl problém snížit skóre na světelné tabuli. Hronov vycítil šanci se zápasem ještě něco udělat a závěr utkání zdramatizovat. Hosté se však dostali už jen k jedné šanci, ale nebezpečná střela jen těsně míjí břevno domácí svatyně. Zkušení domácí hráči si již v závěru své vedení pohlídali a přiblížili se záchraně v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Ladislav Kudláček - trenér: Utkání pro nás nezačalo štastně,ovšem na vedoucí branku hostí jsme vzápětí reagovali.Do poločasu jsme přidali další dvě trefy.Druhý poločas jsme zvýšili naše vedení,ovšem hosté nesložili zbraně a snížili.Více se již neudálo a bereme tři body

AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Bohužel rozdílového Jandíka nemáme, proto odcházíme poraženi, byť jsme v utkání nebyli horší, ale takový je fotbal.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (90. O. Salfický [-] ) , J. Valtera [-] (66. D. Sivak [-] ) , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] (78. M. Hejnyš [-] ) , K. Švorčík [-] , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

AFK Hronov
M. Havel [-] - T. Strnad [-] , M. Neuschl [-] , V. Tichý [-] , L. Klabník [-] , J. Danihel [-] , R. Kadavý [-] (34. T. Zíta [-] ) , M. Marx [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , T. Werner [-] (62. M. Phan [-] )

ŽK: 46. T. Strnad .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Havlík Aleš - KUBÁLEK Lukáš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.