3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišov na jaře poprvé zaváhal


Branky


0

Utkáni v Polici nad Metují bylo silně ovlivněno podmáčeným terénem. S tímto faktem se lépe vypořádali domácí hráči, kteří ukončili jarní neporazitelnost posíleného Ohnišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí inkasovaná branka nepoložila

Doposud neporežný tým Ohnišova zavítal na půdu Police nad Metují. Na oba aktéry dnešního utkání čekalo velmi podmáčené hřiště, a tak přítomní fanoušci, kteří si v tomto počasí našli cestu na stadion v Polici nemohli očekávat utkání, kde budou převládat rychlé kombinační akce. V první brankové příležitosti se octil domácí Semerák, brankář Šenkýř však včas zmenšil střelecký úhel a šanci domácích zneškodnil. Ve 13. minutě udeřilo na druhé straně. Na precizně zahranou standardní situaci si naběhl zkušený zadák Pokorný a ve vzdušném souboji s brankářem Kučerou byl úspěšnější a poslal hosty do vedení. Domácí nemusela tato branka psychicky položit, jelikož věděli, že i v minulých utkání to byli právě oni, kteří jako první inkasovali a utkání dokázali dotáhnout do vítězného konce. Na vyrovnání se nečekalo příliš dlouho. V 18. minutě našel Rieger svoji přihrávkou Čermáka a ten přesnou střelou k tyči nedal brankáři Ohnišova žádnou šanci zasáhnout. Police byla aktivnější a její pohyb dělal hráčům Ohnišova velké starosti. Zaslouženého vedení se domácí dočkali ve 25. minutě, když byl faulován pronikající Jandík, sám si postavil míč k přímému kopu a střelou skrz děravou zeď upravil skóre na 2:1. Ohnišov zlobil především ze standardních situací, ale jeho dvě střely po odrazech končí vedle branky Police. Prochladlého domácího fandu ještě před poločasem zahřáli střely Jandíka a Semeráka, která však chytá Šenkýř. Do kabin odcházeli tedy spokojenější domácí s vedením 2:1.

Klapkovský proměněnou penaltou uklidnil domácí

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí hráči a po pěkné kombinaci Semeráka, Klapkovského a Čermáka je posledně jmenovaný nedovoleně zastaven v pokutovém území. Míč si na značku pokutového kopu postavil tradiční exekutor Pepa Klapkovský a s přehledem zvyšuje náskok domácích na 3.1. Po této vstřeleno brance se mužstvo Police soustředilo převážně na pevnou defenzívu, a tak herní iniciativu přebral Ohnišov. Obrana domácích však působí zkonsolidovaně a nedopouští se chyb, které by vedli k vypracování vyložené brankové příležitosti hostí. Police provětrává obránce hostí rychlými brejkovými situacemi, kterým však chybí kvalitnější finální fáze. Závěr utkání už se především dohrával, a tak si domácí připsali vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Lubomír Jansa : asistent trenéra: Prvotní obavy ze soupeře se projevily naší kvalitní hrou,dá se říci,že po celé utkání jsme byli lepší.Jsou to pro nás důležité tři body.Díky celému družstvu.

TJ Start Ohnišov
Josef Kárník - vedoucí mužstva: Dostali jsme hloupé góly a bez útočníka se nedá vyhrát.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] (79. K. Švorčík [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (89. M. Hejnyš [-] ) , J. Valtera [-] (71. O. Salfický [-] ) , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] (90. D. Kollert [-] ) , J. Čermák [-] (85. D. Sivak [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - J. Čančara [-] (71. L. Majurník [-] ) , S. Krpata [-] , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] (39. T. Krahulec [-] ) , J. Macek [-] , M. Cuberka [-] , R. Kyral [-] , P. Pokorný [-] , M. Trubač [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 23. J. Semerák , 70. J. Čermák , 73. A. Bergmann - 27. J. Čančara , 64. S. Krpata , 77. M. Cuberka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špaček Ladislav - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.