1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si po dobrém výkonu poradila s Hronovem


Branky


0

Police odjížděla do Hronova s jasným cílem, bodově se dotáhnout na čelo tabulky. Po zodpovědném výkonu všech hráčů se to Polici povedlo a z horké půdy Hronova si odvezla velmi důležité vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police v závěru poločasu otočila skóre

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Mlynáře působil tým Police nad Metují na hřišti lepším dojmem a vytvořil si herní převahu. Domácí Hronov hrozil převážně z dlouhých nakopávaných míčů na své útočníky. Byl to ale právě Hronov, který v tomto utkání skóroval jako první. V 17. minutě si naběhl na přetažený centr z levé strany Danihel, pro kterého již nebyl problém trefit odkrytou branku Police. Hosté se snažili o kombinační hru, ale naráželi na dobře připravenou defenzívu Hronova. Police se vyrovnávací branky dočkala ve 41. minutě. Semerák utekl všem obráncům domácích, a tak hronovskému brankáři nezbývalo nic jiného než faulovat. Rozhodčí Říha bez váhání ukázal na penaltový puntík, kde si míč postavil Klapkovský a s přehledem vyrovnal skóre utkání. Hostům se do poločasové přestávky povedl dokonalý obrat, když Semerák milimetrovým ligovým centrem nachází Valteru a ten prostřeluje domácího brankáře. Hosté tedy po otočení výsledku odcházeli o poločasové přestávce do kabin spokojenější.

Pojistku přidal Bergmann po standardní situaci

Druhý poločas pokračoval ve stejném trendu jako ten první. Aktivnější Police dobře držela míč na svých kopačkách a dobře kombinovala. Domácím se nepodařilo dlouhé nákopy udržet na polovině soupeře, a tak Police vyrážela do nebezpečných útoků. Hostující obrana bezchybně fungovala a hostům se nedařilo vypracovat brankové příležitosti, které by vedly ke srovnání skóre. V 72. minutě si míč k trestnému kopu postavil střelec první branky Klapkovský ale mladého brankáře Fulku zachránila od inkasované branky tyč.  Pojištění výsledku pro hosty zařídil až Bergmann, který si naběhl na precizně zahraný přímý kop Klapkovského a hlavou usměrnil míč do sítě. Do závěrečného hvizdu již fanoušci další branku neviděli, a tak si hosté z Police odvážejí z tohoto derby po dobrém výkonu velmi cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Za krásného počasí se hrál bohužel antifotbal, takže diváci musí odcházet znudění, protože ani jeden z týmů jim nic světoborného nepředvedl. Nicméně vítězství hostů je naprosto zasloužené.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Derby nemívá favorita,ale dnes jsme vyhráli zcela zaslouženě.Děkuji hráčům za výkon.Můj otec by dnes měl narozeniny a měl by určitě velkou radost,stejně jako ji mám já.



Sestavy


AFK Hronov
D. Fulka [-] - O. Nosek [-] , R. Kadavý [-] (53. L. Klabník [-] ) , J. Danihel [-] , M. Marx [-] (77. J. Novák [-] ) , M. Neuschl [-] (82. Š. Schrotter [-] ) , T. Werner [-] (55. M. Ansorge [-] ) , M. Phan [-] (66. Z. Samko [-] ) , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , T. Zíta [-]

Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] (84. D. Kollert [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (90. M. Hejnyš [-] ) , J. Valtera [-] (61. A. Bergmann [-] ) , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] (80. D. Sivak [-] ) , K. Švorčík [-] (64. O. Salfický [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

ŽK: 25. M. Marx , 40. D. Fulka , 69. J. Danihel - 23. P. Šnábl , 39. K. Švorčík , 59. J. Semerák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Jiří - PROKŮPEK Jan, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.