3:1
(0:1)
19. P. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si na domácí půdě poradila se Zdelovem


Branky


0

Diváci v Polici nad Metují mohli vidět utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas patřil aktivnějším hostům ze Zdelova, ale do druhého nastoupila Police jako polita živou vodou a zaslouženě výsledek utkání otočila a výrazně si pomohla v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové příležitosti Pavla Mráze

Na horké půdě Police nad Metují se představil hostující celek Zdelova, který v tomto utkání postrádal oba své brankáře. Místo mezi tyčemi zaujal hráč z pole Hurdálek. Tento fakt však nijak neovlivnil aktivní vstup Zdelova do utkání, kdy se hostující Pavel Mráz ocitl ve třech velmi slibných brankových příležitostí. Nejdříve z přímého kopu z okraje vápna nastřelil pouze brankovou konstrukci. Ve druhé šanci postupoval v brejku s Dostálkem, ale tuto příležitost nevyhodnotil dobře a jeho slabý lob bez problémů kryl domácí brankář. Proměnit se mu  podařilo až tu poslední šanci, kdy po autovém vhazování převzal míč a z 25 metrů svou slabší pravou nohou skvěle trefil horní růžek branky domácích. Na druhé straně mohlo udeřit po malé domů Neubeckera, která zaskakujícímu brankáři Hurdálkovi škočila, ale celou situaci skvěle vyřešil. Domácí hráči byli nebezpeční především po stranách a jen díky včasným obranným zákrokům se skóre na světelné tabuli nezměnilo. Náskok Zdelova mohl do poločasové přestávky navýšit mladíček Dostálek, ale jeho brankovou radost zastavil zvednutý praporek pomezního rozhodčího.

Police zaslouženě otočila vývoj utkání

 Úvod druhého poločasu nezastihl Zdelov v dobrém světle a hosté kazili jednu přihrávku za druhou. Solnice byla aktivnější a u každého míče byla díky své zvýšené agresivitě dříve. První velkou šanci domácích zneškodnil Hurdálek. Ve 49. Minutě bylo srovnáno. Josef Klapkovský prošel přes dva obránce a nacentroval před bránu, kde byl zcela osamocený zkušený Kamil Švorčík a efektivní rybičkou vstřelil vyrovnávací branku. Domácí se mohli do vedení dostat po dalekonosné střele, která mířila do levého růžku, ale brankář Hurdálek tuto střelu s námahou vytěsnil na rohový kop. Z následného rohu se však domácí po skrumáži dokázali prosadit zásluhou Čermáka. V zápětí mohlo být pro domácí ještě veseleji, ale jako v prvním poločase na druhé straně zastavil gólové oslavy praporek asistenta rozhodčího. Zdelovu nešla upřít snaha o vyrovnání, ale jeho útoky naráželi na dobře připravenou defenzívu domácích. Hosté na posledních 10 minut změnili rozestavení a přešli na systém se třemi obránci.  Domácí neměli  problém s přechodem do otevřené obrany a jen díky skvělému Hurdálkovi mohli hosté pomýšlet na bodový zisk. V největší šanci na vyrovnání se ocitl Novotný, ale místo střely z hranice vápna volil přihrávku na Dostálka, kterou domácí brankář přečetl a míč s přehledem chytil. Definitivní rozhodnutí utkání přišlo v 90. minutě po střele Jandíka, kterou Hurdálek s vypětím všech sil nedokázal vytěsnit mimo tyče. Hosté tedy po velmi slabém výkonu ve druhém poločase odjíždějí z Police nad Metují bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu domácí.: Asi bychom měli fotbal hrát až od 46.minuty.V první půli byl soupeř fotbalovější,po změně stran s příchodem Švorčíka přišla zkušenost a na naší hře se to projevilo.Za druhý poločas hráčům děkuji.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme bohužel proměnili v gól jen jednu z našich šancí. Domácí tým se ve druhém poločase zlepšil a v koncovce byl efektivnější. Proto zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - J. Klapkovský [-] , O. Salfický [-] (72. D. Kollert [-] ) , J. Kollert [-] , J. Valtera [-] (46. K. Švorčík [-] ) , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] , J. Semerák [-] (85. D. Sivak [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-] (52. A. Bergmann [-] )

FC Zdelov 1963
T. Hurdálek [-] - D. Ludvík [-] (66. P. Nedvídek [-] ) , M. Neubecker [-] (55. M. Cvejn [-] ) , V. Dvořák [-] (76. M. Šmída [-] ) , D. Komárek [-] , P. Mráz [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] (66. J. Novotný [-] ) , R. Dostálek [-] , P. Truhlář [-] , M. Horák [-]

ŽK: 27. P. Šnábl , 53. J. Čermák , 62. M. Jandík - 48. R. Zeman , 50. D. Ludvík , 68. D. Komárek , 80. M. Horák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mlynář Michal - ANDRÝS Jan, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.