Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladička rezerva Kostelce obrala o body Hronov


Branky


0

Kostelečtí hráči se ani v tomto utkání nevyvarovali hrubých chyb v obraně, které Hronov nekompromisně trestal a po ostudném debaklu z minulého kola si připsal do tabulky dva body, zatímco domácí berou pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní branku nečekali diváci dlouho

Kostelecká rezerva přivítala na svém skvěle připraveném hřišti hosty z Hronova a vstup do utkání byl pro ní takřka hororový. Po aktivním napadání hostů získal na hranici nedovoleného zákroku míč Danihel a s notnou dávkou štěstí překonal brankáře Junka. Domácí ovšem dokázali rychle na vedoucí branku Hronova odpovědět. Jošt utekl po pravé straně všem bránícím hráčům a z hranice vápna zatočil míč nechytatelně ke vzdálenější tyči. Vzápětí mohl domácí poslat do vedení aktivní Krejčí, ale tísněn obráncem branku přestřelil. Ten samý hráč si však následně zpravil chuť, když po přesné přihrávce překonal střelou do protipohybu brankáře Havla a upravil skóre na 2:1. Domácí hráči se však z vedení neradovali dlouho. Po rozehrávce na půli hřišti utekl hostující Danihel po postranní čáře, dostal se až do vápna Kostelce a k údivu všech postřelil z ostrého úhlu Junka. Další zvrat utkání nastal ve 36. minutě, když  hráč s divizními zkušenostmi  Milan  Šťavík vystřelil a překonal v tomto zápase ne příliš jistého brankáře Kostelce. Po střelecky plodném prvním poločase odcházeli do kabin spokojenější hosté s jednobrankovým vedením.

 

Kostelec opět měnil brankáře

Do druhého poločasu se mezi tyčemi domácích objevil mladý brankář Jiří Kozel, který nahradil Lukáše Junka. Stejně jako v minulém kole na půdě Zdelova, se tedy v kostelecké svatyni vystřídali brankáři. Nutno podotknout, že tento tah trenérovi Kostelce vyšel a Jirka Kozel byl po zbytek utkání oporou zadních řad a svým čtením hry s přehledem zastavoval rodící se brankové příležitosti Hronova.  Rozhodnutí měl na svých kopačkách v 77. minutě hostující Neuschl, ale zývající prázdnou Kozlovu svatyni trefit nedokázal. Vyrovnávací branky se domácí celek dočkal 4 minuty před koncem základní hrací doby. Dobře zahraný rohový kop způsobil tlačenici ve vápně hostí, kde se nejlépe zorientoval domácí stoper Hochmann a přesnou střelou z první vymetl pavučiny v levém horním růžku Havlovi branky. V posledních minutách utkání již další branka nepadla, a tak o vítězi tohoto zápasu rozhodovaly pokutové kopy. 

Brankář Havel se stal penaltovým mágem

Hrdinou se stal hostující brankář Havel, který zneškodnil dva pokutové kopy, zatímco jeho spoluhráči se z penaltového puntíku nemýlili.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - asistent trenéra: Po zlepšeném výkonu oproti minulému zápasu jsme na tři body nedosáhli.První poločas byl vyrovnaný, ale vlastními chybami jsme umožnili soupeři vedení.Druhý poločas jsme byli lepším týmem. Výbornými zákroky gólmana J. Kozla, který soupeře vychytal a parádním gólem M.Hochmanna v 86´´minutě, jsme dohráli utkání v základní hrací době remízově. V penaltové loterii byli šťastnější hosté

AFK Hronov
Zdeněk Samko, trenér: Celý zápas byl výsledkově jak na houpačce, ale k vítězství jsme měli přeci jen blíž, když v 77. minutě netrefil Neuschl prázdnou branku domácích. A tak otřepané nedáš dostaneš opět slavilo svůj úspěch. Chválím penaltového mága brankáře Havla, díky kterému si odvážíme dva body.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
L. Junek [-] (46. J. Kozel [-] ) - A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , J. Kvasnička [-] (46. J. Vilímek [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Pápay [-] (61. M. Maňas [-] ) , L. Krupka [-] , T. Kozel [-] , D. Krejčí [-] (80. T. Poledno [-] ) , M. Kaplan [-] (69. O. Plocek [-] )

AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Puraš [-] , M. Marx [-] , O. Nosek [-] , P. Schreiber [-] - M. Franců [-] , M. Neuschl [-] (89. M. Manolov [-] ) , L. Klabník [-] , R. Kadavý [-] (68. Z. Samko [-] ) - J. Danihel [-] , M. Šťavík [-] (68. M. Ansorge [-] ) -

ŽK: 6. M. Šťavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Styblík Jaromír - MEDLÍK Karel, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.