Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první příčku vyhrála Dolní Kalná


Branky


0

Ve Valdicích se hrál zápas o první místo. Hostující Dolní Kalné by stačilo uhrát bod, to domácí museli jít za třemi body. V zápase vynikající úrovně se diváci hodně bavili a také viděli padnout sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přetahovaná o výsledek

Obě mužstva vstoupila do zápasu útočně a od začátku se bylo na co dívat. Už v 15.minutě se domácí tým dostal do vedení, když se krásně hlavou trefil domácí Rejman. Domácí se dostali do další šance, ale v zakončení to prováhali. V 21.minutě se dostal do sólového úniku hostující Tomáš Jiřička, ale gólmana Mäsiara nepřekonal. V 26.minutě to je opět Tomáš Jiřička, ale tentokrát přihrál Kodytkovi a ten už srovnal na 1:1. O pět minut později se ujímají vedení hosté. To centroval střelec gólu Kodytek, na zadní tyč si naběhl kapitán Tauchman a pravačkou se trefil naprosto přesně. O další tři minuty to je již 1:4! Hostující Landyš si pohrál s domácí obranou a předložil tutovku Jaroslavu Jiřičkovi, který zvýšil na 1:3. Jenomže domácí se nevzdávají. Nejdřív trefili tyč hostující brány a potom Zugar vystihl špatnou rozehrávku hostujícího Dědka a snížil na 2:3. Brankostroj se v prvním poločase zastavil na tomto skóre a diváci se těšili na poločas druhý.

V druhém poločase rozhodla Kalná v závěru

Do druhého poločasu vstoupily Valdice s úmyslem vyrovnat a otočit stav zápasu. A domácím se opravdu dařilo dostávat se na dostřel domácí brány, jenomže s koncovkou to už bylo horší. Výsledkem trvalého tlaku bylo akorát břevno Šulcovi brány a pár střel, s kterými si gólman Šulc bez problémů poradil. V závěru zápasu zasadili hosté domácím konečný úder v podobě dvou dalších branek. V 81.minutě se ocitli dva hostující hráči v domácím vápně. Hampl přenechal míč Jaroslavu Jiřičkovi, který se trefil přesně k tyči a svou druhou brankou v zápase navýšil na 2:4. V 84.minutě pálil domácí Bartoš. Jeho střelu tečoval před gólmanem Zdeněk Tauchman a gólman Mäsiar se jen smutně koukal na míč končící v jeho síti. Konečné skóre zápasu tak znělo 2:5 pro Dolní Kalnou, která si tím zajistila první místo v skupině o záchranu. Valdice nakonec skončily druhé.




Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Předseda oddílu Tomáš Franc: Dnešní utkání nám nevyšlo podle představ. Šance si vytvářely oba týmy, ale branky stříleli hlavně hosté. Jsem rád, že se hráčům podařilo udržet krajskou soutěž a přeji jim hodně úspěchů do další sezóny.

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil st.: Po vystoupení našich reprezentantů na EURU to byl pro fanoušky balzám na oči. Hrál se oboustranné ofenzivní fotbal, šance střídala šanci, kvalita hry odpovídala tomu, že se střetla první dvě mužstva tabulky. Naše vítězství považuji za zasloužené, byli jsme produktivnější než domácí borci a to rozhodlo. Velmi důstojné rozloučení se sezonou, ke kvalitě utkání přispěli i všichni tři arbitři. Jarní záchranářskou misi jsme zvládli na jedničku s hvězdičkou!



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - T. Rejman [-] , T. Vočka [-] (53. D. Sobotka [-] ) , J. Špicar [-] , M. Volšička [-] , O. Zugar [-] , M. Toráč [-] (62. R. Fejfar [-] ) , L. Maxa [-] (68. L. Stejskal [-] ) , T. Repka [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - V. Bartoš [-] , L. Dědek [-] , M. Bartoš [-] - J. Jiřička [-] (84. M. Tauchman [-] ) , Z. Tauchman [-] , J. Landyš [-] - T. Jiřička [-] (63. T. Hampl [-] ) - A. Kodytek [-] , J. Navrátil [-] , V. Kodytek [-] (80. D. Ježek [-] )

ŽK: 25. T. Rejman , 58. O. Zugar , 75. T. Repka - 68. V. Kodytek , 73. J. Navrátil .
Hráči zápasu: T. Rejman - J. Jiřička , Z. Tauchman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Junek Matěj - KROTIL Ondřej, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku