3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec pořád stíhá Dolní Kalnou


Branky


0

Druhý Chlumec nad Cidlinou hostil šestou Libáň a chtěl potvrdit domácí jarní neporazitelnost. Libáň se ukázala jako velice zdatný soupeř a tak góly padaly až v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zvonila pouze tyč domácí brány

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a po celý první poločas si udržoval mírnou převahu. Hosté v prvním poločase zodpovědně bránili a moc šancí domácím nedovolili. A co prošlo za obranu, tak to pochytal skvělý gólman Hampl. Hosté měli největší šanci v 18.minutě zápasu, ale míč směřující do sítě, zastavila tyč domácí brány. Hostující brejky byly také nebezpečné, ale kromě tyče si už Libáň žádnou gólovku nevypracovala. A protože se neprosadil ani domácí Chlumec, tak první poločas skončil bez branek. Do druhého poločasu šla obě mužstva s nadějí na dobrý výsledek.

Druhý poločas i zápas rozhodla branka v jeho úvodu

Vstup do druhého poločasu se domácím vydařil podstatně lépe, než do toho prvního. Už po dvou odehraných minutách se za hranicí vápna dostal k míči Kučera a utěšenou střelou nedal gólmanovi Hamplovi žádnou šanci. Domácí se ujali vedení 1:0 a veseleji bylo i na tribuně. Po deseti minutách se Libáni podařila hezká akce, na konci které byla pořádně jedovatá střela, s kterou si ovšem domácí gólman Appl poradil. V 66.minutě si Jelínek naběhl na míč ze strany a z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Hampla. O tři minutky později, z podobné akce, zvýšil Hartman na 3:0 a zápas byl rozhodnutý. Do konce zápasu si domácí vypracovali ještě několik nadějných příležitostí, ale gólman Hampl se překvapit už nenechal. V závěru zápasu Libáň upravila na konečných 3:1, když gólmana Appla překonal Sitař. V zápise o utkání je jako střelec uveden Smetana. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích Chlumce, ale Libáň předvedla dobrý výkon.




Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Dnes to byl zápas našich hráčů s gólmanem hostí Hamplem. Hosté v prvním poločase trefili tyč naší branky. Ve druhém se prosadil Kučera a potom Jelínek a Hartman. Před koncem hosté snížili stav utkání. U nás podal dobrý výkon Veselský a Staněk. Dobře si vedli i rozhodčí.

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: V prvním poločase vyrovnané utkání, my jsme bohužel nastřelili brankovou konstrukci a ostatní šance jsme také nevyužili. Domácí také své šance neproměnily díky zákrokům gólmana Hampla. Druhou půli jsme brzy inkasovali a povedené brejky vedené Veselským jsme ubránit nedokázali.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - D. Tichý [-] , J. Hartman [-] , J. Zeman [-] (64. J. Kraus [-] ) , J. Veselský [-] (88. A. Suchánek [-] ) , M. Kučera [-] (89. M. Chára [-] ) , K. Staněk [-] (70. V. Branský [-] ) , J. Myška [-] (83. D. Šafránek [-] ) , P. Janda [-] , J. Volný [-] , D. Jelínek [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - M. Kalinka [-] (77. T. Vondráček [-] ) , R. Balcar [-] , A. Sitař [-] , C. Cristea [-] , Z. Pešta [-] , O. Mička [-] , J. Smetana [-] (77. M. Pankrác [-] ) , M. Valnoha [-] , R. Mutzer [-] , C. Cristea [-]

ŽK: 61. J. Zeman , 63. D. Tichý - 50. M. Kalinka , 72. Z. Pešta , 72. C. Cristea .
Hráči zápasu: J. Veselský , K. Staněk - A. Sitař .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku