Ve Valdicích musely rozhodnout penalty


Branky


0

Valdice i Kopidlno hrají o reálnou možnost záchrany a tak daly obě mužstva do zápasu všechno. V zápase dvou rozdílných poločasů nakonec došlo až na pokutové kopy.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas herně ovládlo Kopidlno.

Do zápasu vstoupilo aktivněji hostující Kopidlno a jeho hráči se ujali režie hry. Už v páté minutě měli hosté výhodu standardky, po které vznikl v domácím vápně slušný závar. O tři minuty později vyslal hostující Geršl do útoku Dřímala. Ten se dostal s míčem do vápna a předložil na ránu Zedkovi. Zedkova střela byla zablokována domácím bekem a Machačného dorážka letěla vysoko nad. V 11.minutě zkoušel hostující Machačný přelobovat domácího gólmana, ale nebyl to přesný pokus. V 21.minutě se hostům podařila krásná a rychlá kombinace. Po sérii narážeček se dostali až do vápna a na konci akce byl Dřímal, který otevřel skóre utkání v prospěch Kopidlna na 0:1. Kopidlno bylo i nadále aktivnější a Valdice toho moc nepředvedly. Jenom po odehrané půlhodině, měli domácí výhodu standardky, po které mohli domácí skórovat, ale hostující gólman Brodský vytlačil nepříjemnou ránu na roh. V 35.minutě zazářil domácí gólman Mäsiar, když nejdřív zlikvidoval sólo hostujícího hráče, aby si vzápětí poradil i s dorážkou Strnada. Celý první poločas měli hosté převahu, kterou ovšem vyjádřili pouze jedním gólem.

V druhém poločase Valdice hru i skóre vyrovnaly

Domácí tým tušil, že po výkonu, jaký předvedl v prvním poločase uspět nemůže. Do druhého poločasu vstoupily Valdice o hodně zodpovědněji a na jejich hře to bylo znát. Hlavně přitvrdily hru, což hostujícím hráčům moc nevyhovovalo. Do dobrých střeleckých pozic se opět častěji dostávali hosté, ale i tentokrát se o ně připravovali nepřesnou finálkou, anebo zbytečným váháním v rozehrávce. Po hodině hry se domácí svým důrazem dostali k míči a na hranici vápna se domácí Rejman pěkně uvolnil a přesnou střelou nedal gólmanovi Brodskému šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a až do konce druhého poločasu se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu. A i když si hosté opět vytvořili víc náznaků šancí, tak se skóre až do konce zápasu nezměnilo a následovaly pokutové kopy.

V penaltách zazářil hostující gólman Brodský

Hned v první sérii chytá hostující Brodský domácím penaltu a hosté mají výhodu. V druhé sérii se to opakuje a hosté vedou 0:2. Jenomže v třetí sérii to je obrácené a domácí snižují. A tak v páté sérii rozhodl Černovský a hosté si odvezli do Kopidlna zaslouženě dva body.





Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním rozhodně lepší hostující tým ve všech směrech. Ve druhém jsme si vytvořili optickou převahu, kterou jsme využili ke vstřelení vyrovnávací branky. Na penalty jsme bohužel prohráli a zkomplikovali si situaci do dalších zápasů. Z dnešního výkonu hráčů jsem zklamán.

FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: První poločas patřil nám, herně jsme měli navrch, škoda jen, že jsme převahu vyčíslili pouze jedním gólem. Po změně stran se hra vyrovnala. Řada soubojů volala po důraznějším verdiktu rozhodčího, kdy jsme mohli bezesporu od 53.minuty hrát přesilovku. Nestalo se tak a soupeř dokázal vstřelit vyrovnávací gól. Zápas gradoval, hrálo se nahoru-dolů až do penaltového rozuzlení, ve kterém exceloval náš brankář. Spokojenost, hráči bojovali jako tým. Fyzicky náročné utkání.



Počet diváků: 54. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - PRŮCHA Petr, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku