Těsná výhra Valdic


Branky


6. J. Špicar , 49. T. Rejman - 77. L. Sedlák (vl.)
0

Druhé Valdice hostily sedmý Žacléř a při dobré shodě okolností se mohly vyšvihnout na první místo. Žacléři už docela teče do bot a tak potřebuje body jako sůl. Tomu odpovídala i kvalita utkání, kde se hrálo o body až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka už v úvodu

Domácímu týmu se vstup do utkání vydařil a už v šesté minutě se dostal do vedení. To se Špicar šikovně uvolnil na pravé straně hřiště a poslal před bránu centr, který k překvapení gólmana hostí Volhejna zaplul až do jeho brány. Domácí se tak poměrně brzy dostali do vedení a očekával se jejich další tlak. V první půlhodině byla hra naprosto vyrovnaná a i Žacléř se občas dostal na dostřel domácí brány. V 31.minutě přihrál domácí Rejman úplně volnému Volšičkovi, ale s jeho střelou si gólman Volhejn poradil. Do konce poločasu se už žádná šance neurodila a tak se šlo do šaten za těsného jednobrankového náskoku pro domácí tým.

V druhém poločase hosté v závěru hodně zlobili

Vstup do druhého poločasu se opět povedl lépe domácímu týmu. V 49.minutě se nejlepší střelec domácích Rejman skvěle uvolnil a přesnou přízemní střelou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Volhejna. Domácí se tak ujali vedení 2:0 a soustředili se na zodpovědné bránění. V 77.minutě se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky. A i když to byla vlastní branka Sedláka, tak platila a na kopačky domácích se najednou vkradla nervozita a hosté si vytvořili tlak. Jenomže Žacléři se skórovat nepodařilo, protože domácí obrana v čele s gólmanem Mäsiarem pracovala spolehlivě a žádnou branku ve své síti nepřipustila. Zápas tak skončil těsnou výhrou Valdic, která je posunula na první místo v tabulce.




Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Do utkání jsme vstupovali s jasným cílem. Doma naplno bodovat. Hned na začátku prvního poločasu se prosadil Špicar a dostal naše mužstvo do klidu. První poločas jsme byli lepším týmem a vedení jsme si bez větších problémů udrželi. Začátek druhého poločasu nám vyšel náramně, náš snajpr Rejman zvýšil na rozdíl dvou branek. Poté naše chyba dostala hosty na chvíli do hry, když snížili na 2:1, ale to bylo z jejich strany do konce zápasu vše a my zaslouženě zvítězili.

TJ Baník Žacléř
Trenér Vlastimil Honek: V poli vyrovnané utkání, i se dvěma dorostenci v sestavě, kteří měli v nohách již jeden zápas, jsme vedoucímu celku tabulky byli vyrovnaným soupeřem a při troše štěstí jsme nemuseli prohrát.

Počet diváků: 101. Rozhodčí: Mlynář Michal - FIŠER Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku