3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma pořád stoprocentní


Branky


0

Čtvrtý Chlumec nad Cidlinou hostil třetí Kobylice a v případě výhry by se posunul před svého dnešního soupeře. Pěkná návštěva 135 diváků viděla, padnout čtyři hezké góly a zajímavé utkání, ve kterém jeden tým měl víc balón a druhý dával góly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Kobylic v prvním poločase k brance nevedla

Kobylicím se v poslední době daří a jejich útočník Dítě je hrozbou pro každý tým. A i když přijeli hosté oslabeni o čtyři hráče základní sestavy, i tak se ujali režie zápasu a ovládli hru. Jenomže převaha Kobylic byla pouze platonická, protože byla přesně po hostující vápno a finální přihrávka žádná nepřišla. To první akce domácích v 12.minutě skončila gólem. Dobře hrající domácí Staněk našel přesnou přihrávkou Kučeru, který poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Hrubeše. Domácí se ujali vedení 1:0 a tento stav hostům vůbec nevyhovoval. Obraz hry se až do konce prvního poločasu nezměnil. Hosté měli častěji míč na kopačkách, ale domácí obrana v čele se Zdeňkem Duškem, vůbec nepustila hosty do zakončení. První poločas tak skončil jednobrankovým náskokem pro domácí tým a hosté pouze mohli litovat své neplodné převahy.

V druhém poločase domácí svůj náskok uhájili

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil domácímu týmu. V 47.minutě vystřídal Suchánka Hartman a hned po vběhnutí na hřiště se dostal do gólové akce. Hartman si převzal na křídle přihrávku a pěkným centrem našel nabíhajícího Jandu, který přesnou hlavičkou překonal bezmocného gólmana Hrubeše. Domácí tým se ujal vedení 2:0 a hra se po této brance vyrovnala. Oba týmy se dostávaly do ložených šancí, ale zvonily jen tyče a břevna. Nejdřív nastřelili hosté tyč, aby se po chvilce domácí trefili do břevna. Poté se vyznamenal gólman Hrubeš při sólovém nájezdu domácího útočníka. V 84.minutě vykřesal střídající Havlíček naději pro hostující tým, když se mu podařilo snížit na 2:1. Hosté útočili a domácí podnikali rychlé brejky. V poslední minutě se dostal do úniku domácí Myška, obešel i gólmana Hrubeše a zavěsil do prázdné. Zápas tak skončil výhrou domácích 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: V dnešním zápase šlo o to, kdo zaujme třetí místo v tabulce. Od začátku zápasu jsme nechtěli udělat chybu a dát první branku. To se nám povedlo ve 12. minutě, když se trefil Kučera. Poté byli hosté do poločasu lepším týmem. Ve druhém jsme dali v 47. minutě na 2:0 Jandou hlavou z rohu. Od této chvíle se hrálo nahoru a dolů. My jsme měli tři čisté gólovky,ale nic z toho. V 84.minutě hosté snížili na 2:1. Nás uklidnil až v 89.minutě Jirka Myška na 3:1.

FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: Prvomájové mistrovské utkání s Chlumcem bylo pro nás ve znamení jednoznačné 70minutové převahy, bohužel nás dále trápí střelecká nemohoucnost a tak hosté ze dvou brejků a jedné standardní situace vyhráli 3:1. Jako trenér jsem se hrou mužstva spokojený, jen to zakončení je naší noční můrou.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] (82. D. Šafránek [-] ) , V. Branský [-] , A. Suchánek [-] (47. J. Hartman [-] ) , J. Myška [-] , P. Janda [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - D. Šafařík [-] (46. T. Havlíček [-] ) , J. Dítě [-] , L. Říha [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , D. Sedláček [-] , J. Hejcman [-] (57. T. Dušek [-] ) , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , P. Klimt [-]

ŽK: 75. M. Kučera - 17. J. Dítě .
Hráči zápasu: K. Staněk , Z. Dušek - F. Marek , P. Dvořák , L. Říha .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Havlík Aleš - ŠILING Karel, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku