Valdice schytaly sedm kulí jako v Sarajevu


Branky


0

První Valdice zavítaly na hřiště druhé Dolní Kalné a chtěly si odvézt minimálně bod. Za nádherného počasí, na výborně připraveném pažitu a ve skvělé divácké kulise předvedli domácí hráči divákům, proti vedoucímu celku, parádní ofenzivní podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase souboj domácích hráčů s hostujícím gólmanem

Do zápasu vstoupily lépe favorizované Valdice a měly častěji míč na kopačkách. Do žádné vážnější šance se ovšem nedostaly a postupně se hra vyrovnala a iniciativu přebral domácí celek. V 28.minutě využil Tomáš Jiřička chybičky hostující obrany a poprvé překonal, jinak skvělého Masiara v bráně hostujícího celku. Domácí se ujali vedení 1:0 a měli i další šance. V 35.minutě to je opět domácí Tomáš Jiřička, který využívá zaváhání hostujícího obránce a navyšuje skóre na 2:0. Branka byla na konci utkání mylně připsána Dědkovi. Tomáš Jiřička mohl sám skórovat minimálně čtyřikrát, ale skvělý Masiar v bráně hostí, ho pokaždé vychytal. První poločas tak skončil 2:0 pro domácí a ten druhý sliboval další ofenzivní podívanou.

V druhém poločase rozpoutala Kalná brankostroj

Úvodní čtvrthodinka druhého poločasu nabídla neuvěřitelnou ofenzívu domácího mužstva korunovanou třemi góly, když se postupně trefili Tauchman, Ježek a v 56.minutě završil svůj skvělý výkon, hattrickem Tomáš Jiřička. Najednou to bylo 5:0 a diváci aplaudovali nadšením. Poté se ofenzivní smršť domácích trochu uklidnila a do hry se dostali i hosté. V 69.minutě se podařilo vsítit čestný úspěch hostujícímu Vilímkovi. Závěr utkání opět patřil domácímu týmu. V 80.minutě přidal svou druhou a celkově šestou branku domácí Tauchman. V poslední minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Jaroslav Jiřička a penaltu bezpečně proměnil. Domácí tým tak hosty v druhém poločase úplně rozcupoval a připsal si vysokou výhru 7:1. Navíc Dolní Kalná vystřídala Valdice na prvním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil: Za nádherného počasí, na výborně připraveném pažitu a ve skvělé divácké kulise vyhráli zaslouženě domácí borci, vyjma úvodní desetiminutovky měli kalenští výraznou převahu, šance, a hlavně, stříleli branky. Parádní ofenzivní výkon ve všech řadách, excelentní výkon Tomáše Jiřičky, na takovýto fotbal lidi chodí. Ocenil bych perfektní hostující fanoušky, skvělé rozhodčí a objektivnost hostujících hráčů i jejich funkcionářů. Oslava fotbalu!

TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Tento zápas se nám vůbec nepovedl. První poločas jsme vytvořili několik hrubých individuálních chyb, ze kterých soupeř vsítil dvě branky. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a nakonec domácí zaslouženě zvítězili. Tuto porážku musíme hodit za hlavu a připravit se na další utkání.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] (77. M. Tauchman [-] ) , L. Dědek [-] , T. Hampl [-] (61. D. Ježek [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] (64. M. Bartoš [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-] (48. V. Kodytek [-] )

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - J. Špicar [-] , T. Vočka [-] (79. S. Čech [-] ) , M. Volšička [-] , D. Sobotka [-] , M. Románek [-] (79. P. Vích [-] ) , T. Rejman [-] , L. Maxa [-] (23. M. Toráč [-] ) , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 65. J. Navrátil - 58. D. Sobotka , 65. T. Rejman , 74. M. Románek , 90. S. Čech .
Hráči zápasu: T. Jiřička , J. Navrátil , J. Landyš - A. Mäsiar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - KRUCKÝ Dušan, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku