0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kalná v Žacléři nadělovala


Branky


21. J. Jiřička , 53. M. Najman , 60. J. Baše (vl.) , 75. Z. Tauchman , 89. D. Ježek
0

Sedmý Žacléř hostil třetí Dolní Kalnou a domácí věděli, že je nečeká lehké utkání. Žacléř totiž sužují zranění a musí nastupovat i nedoléčení hráči, aby se utkání vůbec odehrálo. Zápas to byl docela vyhecovaný, kdy i divácká návštěva byla půl na půl z obou mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla jediná branka hostí

Na velice těžkém, vytrvalým deštěm smáčeném hřišti se nedala hrát extra exkluzivní kopaná, ale obě mužstva se tím docela vyrovnala. V poli byl zápas docela vyrovnaný, ale na šance jasně vyhrávali hosté. Už v desáté minutě mohl otevřít skóre hostující Landyš, ale jeho střela těsně minula Pelcovu bránu. O pět minut to byl opět Landyš, který po centru Jiřičky, v akrobatické pozici míč netrefil. V 21.minutě se po levé straně pěkně uvolnil hostující Najman a poslal přesnou přihrávku na nabíhajícího Jaroslava Jiřičku, který s přehledem rozvlnil síť za zády domácího gólmana Pelce. Domácí se do zakončení dostávali pouze ze standardních situací, ale ty všechny posbíral pozorný gólman hostí Šulc. V 39.minutě obešel hostující Jiřička i gólmana Pelce, ale poté netrefil prázdnou bránu. V téže minutě musel reflexivně opět zasahovat gólman Pelc, když vyrážel nepovedenou hlavičku spoluhráče. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl Tomáš Jiřička, ale než si před prázdnou bránou zpracoval míč, tak o něj přišel. První poločas tak skončil těsným vedením hostí 0:1.

V druhém poločase rozpoutala Kalná kanonádu

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a snažil se zatlačit hosty na jejich polovinu. To se jim docela dařilo až do 53.minuty, kdy se hostům podařil rychlý protiútok a přečíslení domácí obrany. Na přesný centr Landyše si naběhl Najman a prudkou střelou do břevna, která se odrazila od zad gólmana Pelce do brány, poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Zmar domácích dokonala 60.minuta, kdy si prudký střílený centr Tomáše Jiřičky, hlavičkoval do vlastní brány domácí stoper Baše. Hosté vedli 0:3 a od té doby to byla již jen otázka konečného skóre. Šance hostí přicházeli jedna za druhou, ale hostující hráči se předháněli v jejich spalování, kde vynikl hlavně Landyš. Čtvrt hodiny před koncem uplatnil důraz ve vápně hostující Tauchman a zvýšil na 0:4. Tečku za povedeným zápasem dal v poslední minutě zápasu, hostující Ježek, který symbolicky do prázdné brány završil konečné skóre na 0:5.




Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Sekretář oddílu Radek Kotyk: Podle trenéra Honka utkání naplno odhalilo naše slabiny, hrajeme, dokud se silami můžeme, což bývá 30. minuta. A k hodnocení soupeře, pro odehrání utkání jsme udělali vše, pokud v horských podmínkách do 9.dubna odehraješ 5 utkání, těžko bude trávník v dobré kondici. Totéž k prostředí, každý dělá, co umí, vám podporu obce přeji a závidím, my to tady dřeme ve třech lidech. Jen věřím, že do Kalné jezdit budeme a až bude mít kalenský fotbal sestupnou tendenci, slibuji, že se komentáře oprostím…

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil st.: Hrálo se na těžkém terénu v prostředí, které s tím fotbalovým v 21. století nemá nic společného. Před zápasem bychom brali jakoukoli výhru, teď můžeme být trošku zklamaní, že to nebylo o dvě, tři branky více. Bylo to jednoznačné utkání, Baník, byť v poli špatně nehrál, naši bránu vůbec neohrozil, naopak my jsme dali pět branek a v posledních 25 minutách měli další 3–4 loženky, ale nedali. Hráči zaslouží za kvalitní výkon pochvalu, stejně tak 25 našich diváků. Věřím, že sem již nepojedeme.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - M. Gajdoš [-] (57. R. Mirga [-] ) , M. Těžký [-] (70. A. Mačo [-] ) , J. Popelka [-] , R. Kovačík [-] (75. D. Volhejn [-] ) , J. Janata [-] , Z. Maňuch [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , J. Baše [-]

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - T. Hampl [-] (63. D. Ježek [-] ) , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] (70. M. Bartoš [-] ) , J. Smetana [-] (78. L. Dědek [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] , J. Landyš [-] (88. V. Kodytek [-] ) , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

ŽK: 31. T. Skála , 75. M. Pelc .
Hráči zápasu: R. Kovačík - J. Smetana , T. Jiřička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stejskal Luboš - DUŘT Daniel, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku