3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň už potřetí dotáhla zápas k penaltovému rozstřelu


Branky


0

Šestá Libáň hostila čtvrtý Chlumec nad Cidlinou a v domácím zápase toužila poprvé naplno bodovat. Chlumecké béčko v minulém kole vysoko rozstřílelo Kunčice nad Labem a doufalo, že i z tohoto zápasu si nějaký ten bod odveze. Byl to opravdu divoký zápas, ve kterém se přelévalo skóre, a padaly červené karty.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů v prvním poločase

Na těžkém podmáčeném terénu se hosté z Chlumce ujali vedení hned v první minutě zápasu. V podstatě již ve dvacáté vteřině zápasu se trefil hostující Volný a poslal svůj tým do vedení 0:1. Neuběhlo ani pět minut a do šance se dostal hostující Miroslav Kučera. Nabídnutou šancí neopovrhl a pěknou střelou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Hampla. Pro domácí byl takový úvod pořádný šok a jen pomalu se z něho dostávali. Ale nakonec se jim to podařilo a odměnu jim byla branka vstřelená v 30.minutě zápasu. Hostujícího gólmana Appla překonal domácí útočník Radek Hlavatý. Až do konce poločasu to byl vyrovnaný duel, ve kterém si každé z mužstev vypracovalo ještě po jedné šanci, ale nic z toho nebyli. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů 1:2.

Vyrovnávací branka padla až v nastaveném čase

Domácí tým nastoupil do druhého poločasu s odhodláním vyrovnat stav zápasu. Hodně mu k tomu pomohl hostující Kofránek, který v 57.minutě dostal druhou žlutou kartu, za faul na unikajícího útočníka. Nemohlo následovat nic, než červená a hosté šli do oslabení. Tlak domácích pomalu narůstal, ale hosté dobře odolávali. Na trávníku se čím dál víc jiskřilo a i hosté se dožadovali červené karty pro domácího hráče, ovšem marně. Všechno to handrkování a strkání vyvrcholilo v 85.minutě, kdy hostující Volný neudržel nervy na uzdě a bez snahy hrát míč docela surově podrazil domácího hráče. Tentokrát to byla z fleku červená a odchod do sprch. Chlumec tohoto druhého vyloučení těžce litoval, protože domácí tým využil přesilovku a v nastaveném čase srovnal skóre. Hostujícího gólmana Appla překonal domácí Valnoha a vybojoval tím pro svůj tým penaltový rozstřel.

Zklamaní hosté penaltový rozstřel nezvládli

V penaltovém rozstřelu zazářil domácí gólman Hampl, kterému se podařilo dvě penalty chytit. Libáň tak vyhrála na penalty 4:3 a získala z tohoto zápasu druhý bod.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Vstup do zápasu se nám totálně nepovedl, ve čtvrté minutě jsme prohrávali o dvě branky. Do poločasu se nám podařilo snížit na 1 :2. Do druhého poločasu jsme nastoupili s větší bojovností a v nastaveném čase, se nám podařilo dát vyrovnávací branku. Při penaltovém rozstřelu nás podržel brankář Hampl, který dvě penalty chytil.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí oddílu Jaroslav Koza: Na těžkém terénu nám vstup do zápasu nemohl vyjít lépe. Už ve 20 vteřině zápasu dal naší branku J. Volný, a v páté minutě to už bylo 2 : 0 pro nás, když se trefil Kučera. Potom jsme přenechali iniciativu domácím, kteří do poločasu dali na 1 : 2. Ve druhém, jsme zbytečnými zákroky dostali dvě ČK. I když na podobné, na straně domácích, měl hlavní arbitr dvojí metr. I v devíti jsme odolávali tlaku domácích hráčů až do 93. Minuty, kdy se jim podařilo vyrovnat. V penaltách jsme opět prohráli 4: 3.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - P. Tarant [-] (46. T. Macek [-] ) , R. Balcar [-] , A. Sitař [-] , O. Mička [-] (66. H. Tu [-] ) , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] (84. C. Cristea [-] ) , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - D. Tichý [-] (29. M. Chára [-] ) , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] , F. Kmínek [-] (88. D. Švarc [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] , P. Janda [-] , M. Volný [-] (81. J. Blumenthal [-] ) , J. Volný [-] , D. Appl [-]

ŽK: 24. M. Valnoha , 65. R. Mutzer , 83. A. Sitař - 25. M. Kofránek . ČK: 57. M. Kofránek , 85. J. Volný .
Hráči zápasu: R. Hlavatý , J. Jůza - M. Kučera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mlynář Michal - JANEČEK Štěpán, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku