Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice doma opět nadělovaly


Branky


24. J. Dítě , 26. R. Brzek , 48. P. Dvořák , 52. R. Brzek , 74. J. Dítě , 83. J. Dítě - 42. P. Ondráško , 68. P. Dvořák (vl.)
0

První Kobylice hostily pátý Žacléř a chtěly potvrdit nedobytnost své domácí tvrze. Žacléř má za sebou pouze jedno soutěžní utkání, ve kterém vydoloval dva body po penaltách. Sto padesát osm přítomných diváků nakonec vidělo nádherné fotbalové představení, ve kterém padlo osm branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase už mohlo být rozhodnuto

Vstup do zápasu se povedl lépe domácímu týmu, který se od prvních minut ujal režie hry. Již v sedmé minutě se domácí Dvořák napřáhl k dalekonosné střele a jeho dělovka zazvonila břevnem brány hostujícího gólmana Volhejna. Hosté se moc do šancí nedostávali. Tlak domácích byl odměněn v 24.minutě, kdy domácí kanonýr Dítě otevřel skóre zápasu a poslal Kobylice do vedení. Neuběhly ani dvě minuty a domácí Brzek rozvlnil síť za zády gólmana Volhejna. Kobylice vedly 2:0. Tlak domácích pokračoval, ale gól se jim nepodařilo vstřelit a tak přišel trest. Po rohovém kopu se míč třikrát záhadně odrazil a v malém vápně domácích se nejlépe zorientoval hostující Ondráško, který snížil na 2:1. Do kabin tak šli domácí pouze s jednobrankovým náskokem.

Kanonáda domácích v druhém poločase

Odhodlání domácích zlomit zápas, bylo znát hned od úvodních minut druhého poločasu. V 48.minutě se dostal s míčem do vápna domácí Kubišta a byl faulován. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Dvořák. Neuběhlo ano pět minut a bylo to 4:1. Gólmana Volhejna rozesmutněl svou druhou vstřelenou brankou domácí Brzek. Hosté vůbec nebyli nebezpeční, a přesto se jim podařilo snížit. Domácí stoper Pavel Dvořák, z dobrých čtyřiceti metrů, dával hlavou malou domů, tak šikovně, že míč nakonec skončil v síti. Tento ukázkový vlastňák pobavil přítomné diváky. V poslední čtvrthodině, se střelecké taktovky znovu ujal domácí Dítě, a jeho dva vstřelené góly znamenaly konečné skóre 6:2 pro Kobylice. V tomto zápase působili hosté neškodným dojmem, a přesto mají na kontě dva vstřelené góly. Vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Trenér pan Libor Tobišek: Další mistrovský zápas se Žacléřem se odehrál za krásného jarního počasí pod taktovkou hráčů Kobylic. Je neuvěřitelné, že jsme vstřelili 8 gólů a soupeř odjel s prohrou 6:2, další excelentní výkon Jirky Dítěte a fantastická gólová hlavička Dvořáka. Děkuji všem hráčům




Sestavy


FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - J. Dítě [-] , R. Brzek [-] , L. Říha [-] , T. Dušek [-] , J. Vávra [-] , P. Kubišta [-] , J. Hejcman [-] , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , P. Klimt [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - A. Mačo [-] , R. Mirga [-] , L. Cvik [-] , D. Poláček [-] , J. Janata [-] , J. Popelka [-] , T. Skála [-] , Z. Maňuch [-] , P. Ondráško [-] , M. Gajdoš [-]

ŽK: 53. J. Hejcman , 58. R. Brzek - 10. J. Popelka , 70. J. Janata .
Hráči zápasu: R. Brzek , P. Kubišta , J. Dítě - P. Ondráško .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - STYBLÍK Jaromír, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku