0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:5
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dvůr si veze vysokou výhru ze Solnice


Branky


0

Dvůr v posledních utkáních prokazuje dobrou formu a střeleckou potenci. Tentokrát jeho řádění odnesla na domácí půdě Solnice i záslouhou hattricku Vágnera ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha hostí byla znatelná

Rezerva Dvora Králové začala v posledních kolech pravidelně bodovat a v týdnu deklasovala v předehrávce na domácím hřišti kvalitní celek Doudleb. Tentokrát Dvůr zajížděl na půdu Solnice a od úvodního hvizdu držel otěže utkání pevně ve svých rukou. Herní převaha byla znatelná, ale hostující hráči se nedokázali žádnou ze svých mnoha brankových příležitostí využít. Skóre utkání se poprvé měnilo ve 24. minutě. Po rychlé křídelní akci našel Mertlík přesnou přihrávkou Machka a ten prostřelil brankáře Bocka. Hosté i nadále na hřišti dominovali, ale jejich další brankové příležitosti zůstaly nevyužity. Do kabin oba celky odcházely za stavu 0:1, což byl pro domácí Solnici po průběhu prvního poločasu ještě milosrdný výsledek.

Hattrick s chutí hrajícího Vágnera

Pokud chtěli domácí po změně stran pomýšlet na zvrat v utkání, křídla jim přistřihl krátce po změně stran v 53.minutě Marks, který si navedl míč z lajny hřiště na střed a přesnou ranou obstřelil strážce domácí svatyně. Hosty tato branka ještě více uklidnila a přišly chvíle dvorského Vágnera. První branku se mu podařilo vstřelit v 63. minutě, kdy po kombinaci s Hákem rozvlnil síť a zvýšil již na 3:0. S chutí hrající Vágner přidal o 6 minut další branku. Rozehraný kop Háka se odrazil ke zcela volnému Vágnerovi, který již neměl problém střelou z první uklidit míč k tyči branky Solnice. Takřka z rozehrávky postupoval domácí hráč zcela sám na brankáře Vaníčka, který zaskočil za stabilní článek mezi tyčemi Vláďu Matulu a prokázal své nesporné kvality, když tento nájezd zneškodnil. V 81. minutě měli hosté nadějnou příležitost navýšit skóre utkání po odpískaném nedovoleném  zákroku. Vágner toužil po hattricku, ujal se exekuce a jeho parádní střela rozvlinila síť. Solnice se mohla čestného úspěchu dočkat v závěru utkání, ale další samostatný únik opět skvěle zneškodnila opora divizního áčka Kuba Vaníček. Po jednoznačném průběhu si tedy rezerva Dvora odváží ze Solnice vysoké a zcela zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Jiří Kubec: Jednoznačné a zasloužené vítězství hostů.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Naše zasloužené vítězství po celozápasové převaze. Další řada brankových příležitostí jsme ještě nedokázali využít. Domácí si vypracovali brankové příležitosti až ve druhém poločasu, ale nedokázali je využít.

Sestavy


SK Solnice
A. Bocek [-] - S. Olejarz [-] (63. D. Fenyk [-] ) , R. Vrba [-] (46. M. Tomeš [-] ) , Z. Schod [-] (69. J. Kalous [-] ) , D. Zaňka [-] (77. D. Baudyš [-] ) , M. Švorc [-] (56. P. Nosek [-] ) , J. Kubec [-] , T. Kubec [-] , R. Hartman [-] , T. Rýznar [-] , M. Rýznar [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
J. Vaníček [-] - J. Ruprich [-] , L. Mertlík [-] , V. Marks [-] , D. Machek [-] , J. Kuhn [-] , S. Ježek [-] , V. Hák [-] , J. Gábor [-] , R. Vágner [-] , D. Petráček [-]

ŽK: 34. R. Vrba - 44. R. Vágner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hofman Miloš - ŘÍHA Luboš, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku